Keresés ebben a blogban

2011. március 7., hétfő

Közvetett Haszon – Lindsey Kenny video

Közvetett Haszon – Lindsey Kenny video
Lindsey Kenny nagyszerű EFT terapeuta és oktató (weblapjának címe: http://www.lifecoachingwithlindsay.com/). Ez a rövid kis videoja a közvetett haszon jelenségéről szól.

Valamennyien ismerjük - legalábbis azok, akik legalább Gary Craig EFT kézikönyvét (ingyenesen letölthető a weblapomról: www.emotionalfreedom.net) már elolvasták, a közvetett haszon jelenségét. Ha még nem találkoztál ezzel a kifejezéssel, akkor nagyon röviden azt jelenti, hogy ha bárki más problémáján kopogtatsz, akkor is gyógyítod a saját energiarendszeredet. Ebben a rövid video prezentációban Lindsey a következő tippeket adja azért, hogy minél hatékonyabban gyógyulhass akkor is, ha nem a saját ügyeden kopogtatsz, hanem valaki mással együtt dolgozol az ő problémáján:

1.     Válassz egy viszonylag egyszerű, nem túl régi problémát – túl bonyolult, régóta tartó, krónikus ügyeknél is működik a közvetett haszon jelensége, de ezeket nehezebb érzékelni, nehezebb lemérni, tehát elképzelhető, hogy a kopogtatás végeztével úgy érzed, hogy nem történt semmi, tehát elvesztheted a lelkesedésedet.
2.     Mindenképpen írd le a problémádat néhány szóban (mintha egy film lenne, és címet adnál neki). Nem elég, ha csak gondolsz rá – le is kell írni.
3.     Mérd le a legerősebb érzés intenzitását  és ird le ezt is – érzés+intenzitás.
4.     Ezután többé ne törődj a saját ügyeddel (az le van írva előtted a papírra, tehát a tudatalattid tisztában van azzal, hogy most ezen dolgozunk),.
5.     Figyelmedet fókuszáld a közös kopogtatásra, tehát arra az ügyre, amin együtt kopogtatsz valakivel – akár személyesen, akár hanganyaggal, akár filmmel.

Fordította:
Csontos Ágnes
Csontos Ágnes EFT Terapeuta és Oktató
Skype: eftagi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése