Keresés ebben a blogban

2011. március 8., kedd

Noah St John - Afformációk

Talán emlékeztek még arra, hogy a rendszeresen tartott EFT-vel a Titkon túl tele-óra sorozatban az én kedvencem mindig a 6. Cikk anyaga, a “Hozd létre a célodat „miért?” kérdésekkel!” cimű cikk. Amióta először megismerkedtem ezzel a technikával, azóta lelkesen, naponta használom, és nemcsak én, de a mindenkori tanítványaim is pozitív visszajelzéseket adnak erről a furcsa, új - nem affirmációs- hanem afformációs módszerről. Azoknak, akik még többet szeretnének tudni arról, hogy miért, és hogyan működik ez a technika, közzéadok itt egy rövid átiratot egy interjú-ról, amit a a módszer kialakítójával, és az “Afformations” cimű könyv írójával – Noah St John-nal - készitettek. A kivonatot Kriszti készitette el nekünk. (Köszönjük, Kriszti!)
 
Sajnos további anyagokat (tudtommal) egyelőre még csak angolul találtok az interneten a szövegben emlitett weblapon.
 
Jó olvasást és tanulást, és – mint mindig – várom a sikertörténeteket!
További szép napot és jó kopogtatást!
EFTAgi
mail: eftagi@gmail.com
skype: eftagi
http://www.emotionalfreedom.net
 
A létrehozás törvénye jobb, mint a megerősítésé
 
Eredeti cim:
“Law of Attraction Afformations Better than Affirmations Noah St John”
 
A Successclinic.com CEO-ja vagyok, és arról fogok beszélni, hogy hogyan tudsz pozitív változásokat hozni az életedbe azzal, hogy azt a dolgot kisebb erőfeszítéssel és kevesebb idővel csináld, amit már egyébként is csinálsz. Ha valaha foglalkoztál személyiségfejlesztéssel, akkor már minden bizonnyal hallottál a megerősítésekről. Ez annak az állítása, amit szeretnél valóra váltani a saját életedben. Pl. Én gazdag vagyok. Gyakran mondunk ilyen pozitív állításokat, amiben magunk sem hiszünk. Sokat gondolkodtam ezen, mert én is évekig használtam úgy ezeket a megerősítéseket, hogy közben az életem még csak közelében sem volt annak az iránynak, amit szerettem volna. Vajon miért nem működött egyáltalán nekem és sok más embernek sem? Rájöttem, hogy az emberi agy kérdéseket használ, és nem állításokat. Miért kék az ég? Na, ez az, amit a te agyad is csinál. Az agynak ez a működési elve: válaszokat keres a kérdésre. Ha ez így működik, miért használunk állításokat? Miért nem azt kérdezzük: Miért vagyok ilyen gazdag? Miért van ennyi mindenem? Miért vagyok ilyen szerencsés? stb. Mi történik ilyenkor az agyadban? Elkezded keresni a választ a kérdésekre, ugye? Ezt hívják vonzás törvényének. Keressük a gondolatok magvait. Na, ehhez képest mit csinál az emberek többsége nap, mint nap? Pocsék kérdéseket tesz fel magának: Hogy lehetek ilyen pancser? Miért vagyok ilyen kövér? Miért fogyott el hó végére a pénzem? stb. Pocsék kérdésre csak pocsék választ kaphatsz. Ez pedig pocsék életet eredményez. Mi lenne, ha az előzőek helyett a képességeinket növelő kérdéseket tennénk fel, amelyre szuper válaszokat kapnánk, amely egy szenzációs életet eredményezhetne.  Ennek azt a nevet adtam, hogy afformáció = teremtés.megformálás, létrehozás.

Az ismert affirmació szó az erős, szilárd szóból származik. Ezzel szemben én egy új szót szerettem volna bevezetni egy új technológiára. Ez az agyműködés új technológiája. Az afformáció a létrehoz, megformál, alakít szóból származik. Ezzel a technikával végre olyan kérdéseket tehetsz fel, ami képessé tesz arra, amire szeretnéd, így megfelelő válaszokat és csodás életet vonzol.  A teremtés, az a technika, ami megadja neked is azt az eszközt, amivel megszerezheted, amire igazán vágysz. Rengeteg történetem van arra, hogy emberek ezrei hogyan használták ezt a technikát arra, hogy sikeressé tegyék életüket. A sikereket 1-2 esetleg 3 hónap alatt érték el. Előfordult, hogy egy hét alatt megkeresték azt a pénzt, amit korábban egy év alatt.  És, nem csak felnőtteknél, hanem gyerekeknél is sikerrel működik. Ha odafigyelsz a helyes kérdésre,  a te gyermekednél is működik!
A részletek a könyvemben: AFFORMATIONS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése