Keresés ebben a blogban

2011. május 17., kedd

EFT és Tarot

Kedves Mindnyájan!

Nem tudom, Ti hogy vagytok a Tarot kártyákkal? Nekem régi nagy szerelmem a Tarot, és ha van egy kis időm, akkor szivesen felkuporodok az ágyra, és az éjjeliszekrény fiókjából előveszem a kedvenc Tarot kártyáimat. Ha épp rossz a kedvem, csak megnézegetni, előrakni a kártyákat, megsimogatni a finom, meleg felületet jó érzéssel tölt el, és már nem is tűnik minden olyan sötétnek! A kedvenceim, a Mítikus Tarot (http://themythictarot.com/), és persze Kris Waldherr gyönyörű kártyái, elsősorban a Lover’s Path Tarot (http://www.kriswaldherr.com/decks/lpt/index.html)! !

Így nem csoda, ha Andi alábbi sikertörténete megszólaltatott egy húrt a lelkemben, és minél előbb meg akartam osztani Veletek is! Milyen nagyszerű, kreatív ötvözete ez a módszer az EFT-nek és a Tarot olvasásnak. Ès nemcsak akkor segít ki, ha nehezen (vagy egyáltalán nem) találod, hogy milyen szavakat használj, hanem könnyedén rávezethet a mélyben meghúzódó gyökérokra is, hiszen amikor a Tarot szimbolikus képeit használjuk, akkor már egyébként is ráhangolódtunk a tudatalattira. Ahogy az alábbi sikertörténetben is olvashatjátok, Andi egy egyszerű kérdésfeltevéssel megkapta a szimbolikus választ, és még ha talán nem is mindig tudta pontosan, hogy min kopogtat, a Tarot kártya bekattintotta az érzéseket, és nem is kellett verbálisan megfogalmazni, hogy pontosan mit érez, hiszen ahogy a képre fókuszált, a blokkot aktívan tartotta, tehát hatékonyan tudta azt oldani. Nagyszerű módszer, ajánlom, hogy használjátok sokat – mély felismerések, és komoly transzformációkat élhettek meg általa. Lehet, hogy Neked ez lesz a specialitásod, Andi?

Andrea levele:

“Kedves Ági!

Azt irtad irjak vissza pozitív élményeket az EFT vel kapcsolatosan. Így én most egy friss tapasztalatomat irom le.
Én tarot kártyával foglalkozom, így a kopogtatásnál azt használtam fel.

Amire dolgoztam : Hogyan tudok tovább lépni a munkában?
Kihúztam egy kártyát arra a kérdésre, hogy mi az ami akadályoz?

Ezután a képet értelmeztem, Egy régi szívfájdalmat jelzett a kártya (Kard 3), amit nem tudtam pontosan beazonosítani. Így miközben a kártyára néztem, úgy kopogtattam. A szöveg annyi volt:

"Bár ez a fájdalom van bennem, ami nem tudom pontosan honnan ered, mégis szeretem tisztelem, és elfogadom magam. "
A képet nézve megcsináltam több kört. Kopogtatás közben nagyon sok emlék jött fel bennem, események, amelyek nagy érzelmi fájdalmat okoztak. Így ezekkel dolgoztam tovább. A végén már megkönnyebbültem, és persze végig is bőgtem a folyamatot.

Talán más is használta már így, de nem találtam erről anyagot. EZért is gondoltam, hogy megírom, hátha más is szeretné e-képpen is használni majd.”

Andrea weboldalát itt találjátok. Ha el szeretnétek mélyíteni Tarot tudásotokat, akkor feliratkozhattok ingyenes on-line Tarot tanfolyamára is:

Ide kattints:

http://www.onismeret.net/

Szeretettel:
EFTAgi
Email: eftagi@gmail.com
Skype: eftagi
http://www.emotionalfreedom.net
http://eftmagyar.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése