Keresés ebben a blogban

2011. június 1., szerda

Gondolat nagytakarítás EFT-vel

Épp ma kaptam ezt az agykontroll hírlevelet. Arról szól, hogy a gondolat-nagytakarítás mennyire fontos, hiszen ha sok negatív gondolatunk van napközben, akkor hiába minden programozás, hiába a fókuszált pozitív energia, a napközben spontán módon a tudatunkban/tudatalattinkban felmerülő negatív gondolatok felülírják a pozitív programozás eredményét. Íme részlet a hírlevélből:

“Kedves Agnes!


1. Rendkívül tanulságos levelet kaptam a minap Szegeden, Zitától:
„Múlt szombaton, a tanfolyam után, beszélgettem egy agykontrollos ismerősömmel. Azt mondta, hogy jó ez az agykontroll, szeretné is csinálni, de neki valahogy nem megy. Fél éve már mindennap programozza, hogy sikerül kiadni a lakását albérletbe, de semmi sem történik.
Azt feleltem neki, hogy biztos túl sok negatív gondolata van napközben, amivel lerombolja mindazt, amit alfában elképzelt. Javasoltam, írja össze, hogy miket gondol a lakás kiadásáról, ezeket változtassa át pozitívra, és utána programozzon.
Tegnap telefonált, hogy kipróbálta, amit javasoltam, kétoldalnyi negatív gondolatot írt össze! Megváltoztatta őket, és utána teljesen máshogy ment neki a programozás, elmúlt a görcsös akarás. Tegnap alá is írták a szerződést a bérlővel! Óriási! Ennyit számít a gondolat-nagytakarítás!”

Nos, ezért használom én az EFT-t az agykontrollal kombinálva! Én személy szerint nem ismerek az EFT-nél hatékonyabb módszert arra, hogy a negatív gondolatokat, mintákat, hiteket feloldjuk, és saját tapasztalatommal támaszthatom alá, hogy addig, míg a negativitás létezik a lényünkben - és ha tudatalatti szinten van, akkor még sokkal erősebb, és veszélyesebb, mintha már sikerült felhozni tudatos szintre – hiába minden programozás, a negativitás valamilyen módon megvalósul, csak lehet, hogy nem azon a területen, mint addig. Tehát, igenis, írjuk össze a negatív gondolatokat, tárjuk fel a korlátozó hiedelmeket, és “oldás, oldás, oldás” a jelszó, mielőtt programozunk!

És ezzel a jó tanáccsal búcsuzva……

Sok sikert, bulldog kitartást, és jó kopogtatást kivánok mindenkinek!
Üdv,
EFTAgi
Email: eftagi@gmail.com
Skype: eftagi
http://www.emotionalfreedom.net
http://grou.ps/eftmagyar

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése