Keresés ebben a blogban

2011. augusztus 22., hétfő

Újra itthon

Újra itthon vagyunk – számunkra már vége a nyaralásnak - – de akik még most mennek nyaralni, azoknak nagyon sok szép napfényes, vidám napot kívánok!

Alighogy hazajöttünk, máris komoly kihívás elé állított valamennyiünket Dani nyári zene-tábora. Minden nap vagy én, vagy az apja ment vele be Antwerpenbe, a Zeneakadémiára. Nemcsak időben, de izgalomban, és lelkesedésben is rengeteg energiát facsart ki belőlünk ez az esemény – mely egy nagyon izgalmas és szépséges koncerttel zárult – ahol persze Dani is szerepelt, és ezzel épp elég kopogtatnivalót adott nekem is.

Így hát nem csodálhatjátok, hogy rettentően el vagyok maradva minden munkámmal! Napok óta küzdök az emailek tengerével – ha még mindig nem kaptál választ a mailedre, akkor esetleg küld ki a mailt még egyszer, hiszen lehet, hogy elbújt a tömegben, vagy esetleg véletlenül kitöröltem. De még jobb, ha a jövőben a kihasználjátok az eftagi netrádio szolgáltatást: ezt az új ingyenes szolgáltatást megtalálod a weblapomon (http://www.emotionalfreedom.net) a netrádio linkben.

Az EFT-vel kapcsolatos kérdéseidre itt tudok a leggyorsabban felelni, tehát ha segítségre van szükséged, irj egy mailt az eftagi@gmail.com címre, a tárgy mezőbe ird be “EFTAgi netrádio”, vagy “kérdezz-felelek” és én megpróbálok már a következő adásban választ adni a kérdésedre, és megfelelő kopogtató forgatókönyet is javasolni a probléma oldására.

Tehát minden jót addig is mig találkozunk!
Jó kopogtatást!
(EFT)Agi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése