Keresés ebben a blogban

2011. szeptember 6., kedd

Ujra itt van!

Ujra itt van egy kopogtató világtalálkozó! Nick és Jessica Ortner évek óta örömteli rendszerességgel teszik lehetővé számunkra, hogy több százezren együtt kopogtathassunk a legjobb EFT terapeutákkal. Az október elején kezdődő egy hetes ujabb INGYENES EFT Kopogtató Világtalálkozó most kimondottan a fájdalom oldásáról szól! Itt tudtok bejelentkezni az eseményre:

http://painreliefworldsummit.com/relief.html

Es ha esetleg nem tudsz angolul (ez a találkozó angol nyelven folyik), akkor gyere az én tréningemre – érdekes “egybeesés”, hogy én is erre az időszakra hirdettem meg a “Fájdalom oldása EFT-vel” nyilvános tréningemet!

Fájdalom oldása EFT-vel

Fájdalom – és persze bármilyen más kellemetlen fizikai tünet – oldására tanítok meg öt különböző EFT megközelítési módszert! Ezt a kurzust ajánlom mindazoknak, akik valamilyen makacs fizikai problémával küszködnek, vagy azoknak, akik EFT terapeutaként szeretnének dolgozni/dolgoznak,tehát természetesen arra törekszenek, hogy minél több eszközt halmozzanak fel az eszköztárukban.

Csütörtök délelőttönként találkozunk 10 órai kezdettel 5 egymást követő héten mintegy 1,5-2 órás ülésekre. Az első órát szeptember 8.-ra terveztem.

Dátumok:
Szeptember 8., 15., 22., 29., és október 6.

Ez a tréning nyilvános lesz – tehát a hangfelvételeket bárki megvásárolhatja. Csak akkor jelentkezz, ha számodra ez nem okoz problémát. Ez azt is jelenti, hogy ha nem tudsz részt venni a foglalkozásokon, akkor is jelentkezhetsz, és az órák után ugyanúgy megkapod a letöltőlinkeket, és részesülsz az e-mail támogatásban, mint a többi résztvevő.

Az öt alkalom ára összesen: 4500 Ft

További információért és a jelentkezéshez küldj egy emailt az eftagi@gmail.com címre.

Üdv,
(EFT)Agi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése