Keresés ebben a blogban

2012. január 24., kedd

Ingyenes EFT bemutató tele-óra szombaton (január 28.-án) reggel 9 órától


Lehet, hogy számodra teljesen idegen még ez a betűszó: EFT? Lehet, hogy most látod, hallod először, és azt sem tudod, hogy eszik-e, vagy isszák ezt a dolgot?

Vagy lehet, hogy már régóta olvasgatsz az Érzelmi Felszabadulás (Szabadság) Technikáról, de még nem merted egyedül kipróbálni, “mert ki tudja, milyen bajt okozhat?”, vagy “lehet, hogy rosszul csinálnám, és akkor jobb nem kockáztatni?”.

De az is lehet, hogy már több problémát sikeresen oldottál, sőt már rutinos EFT-s vagy – de esetleg megakadtál, nem tudod, hogy egy bizonyos problémát hogy kéne megközelítened ahhoz, hogy egyszer - és mindenkorra elengedhesd? Vagy lehet, hogy egyszerűen kérdések, kételyek merültek fel Benned, és nem tudod, kihez fordulhatnál megoldásért?

Nos – itt a nagyszerű lehetőség, hogy megismerkedhess ezzel a csodálatos önfejlesztő, öngyógyító módszerrel, kipróbálhasd a gyakorlatban, és kérdéseidre is érdemleges választ kaphass – és mindezt minden kockázat nélkül, teljesen ingyen most szombaton, január 28-án reggel 9 órától egy ingyenes tele-óra keretében. Mindössze egy komputerre, és szélessavú internet kapcsolatra van szükséged, és máris kapcsolódhatsz hozzánk – akár mint néma hallgató, akár mint aktív résztvevő!

Tehát készülj fel, és írd össze a kérdéseidet szombatra.

A következő lesz a program:

- Először beszélek kicsit az EFT történetéről, pontosan mi is az EFT, és hogy működik?
- Ismertetem az EFT pontokat, és bemutatom a Rövid Változatot.
- Gyakoroljuk együtt a Rövid Változatot
- Ezután válaszolok kérdéseitekre, és ismertetem a legközelebbi EFT programokat, lehetőségeket.
- Együtt kopogtatunk egy pozitív érzés létrehozására. A szeretet érzésén szeretnék dolgozni. Ehhez egy előre megszerkesztett kopogtató forgatókönyvet fogok használni. Neked csak az a dolgod, hogy kopogtatsz velem együtt, és odafigyelsz magadra, hogy a változásokat minél tisztábban érzékelhesd.
- Megint megnyitom a vonalat, hogy feltehesd a kérdéseidet.
- Ha van rá igény (és idő), akkor egy közös programozással zárhatunk . Ti választhatjátok meg, hogy mit szeretnétek elérni, mit szeretnétek megvalósítani az életetekben!

Remélem ez a program megnyerte a tetszésedet, és hamarosan bejelentkezel erre az ingyenes lehetőségre arra, hogy megismerkedhess, és egy életre beleszerethess az EFT technikába. Ha úgy gondolod, hogy ismerőseid, barátaid közül lehetnek olyanok, akik szívesen részt vennének ezen az órán, akkor továbbítsd feléjük ezt az üzenetet!

Bejelentkezés az eftagi@gmail.com cimen.

Rólam bővebben itt >>>>>>

Akkor a szombati találkozásig……….

További szép napot, és jó kopogtatást!
Üdv,
(EFT)Agi
Email: eftagi@gmail.com
Skype: eftagi
http://www.emotionalfreedom.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése