Keresés ebben a blogban

2012. január 23., hétfő

Ne add fel a csodát! Újabb csodakopogtatás kihívás!


Az egyik csoportfoglalkozáson a csodakopogtatásról beszélgettünk, és Emmi megjegyezte, hogy amióta abbahagytuk a napi csodakopogtatást, a már megszokott, és örömmel várt/elvárt csodák valahogy elmaradtak, így ők a családdal úgy döntöttek, hogy - bár a 40 napos kihívásnak vége – mégis tovább kopogtatnak a napi csoda behívására! Teljesen egyetértek Emmivel, és már eszemben volt, hogy újra meghirdetem a következő 40 napos kihívást, de ez a beszélgetés még egy lökést adott nekem ehhez!

Tehát, ha együtt kopogtattál velünk a november végén elkezdett 40 napos csodakopogtatás kihívás keretében, akkor tudod, hogy miről van szó. Gyere, és kopogtass újra minden nap a “hiszek a csodában, tudom, hogy bármi lehetséges, és a napi csoda garantált az életemben” megerősítéssel! Ha esetleg nem kopogtattál velünk, akkor a csodakopogtatás leírását, és az eddig megosztott sikertörténeteket ezeken a linkeken találod:

http://eftmagyar.blogspot.com/2011/11/40-napos-csodakopogtatas-kihivas.html


http://eftmagyar.blogspot.com/2011/12/csodakopogtatas-siker.html


És hogy egy kis kezdő lökést adjak, itt közlöm Zsuzsa sikertörténetét. A Rendszeres Kopogtatók Klubjában néhány hete kopogtattunk egy olyan problémán, hogy Zsuzsa kedves fiatal rokonának valaki elcsórta a kedvenc kabátját. Kopogtattunk csodakopogtatással arra, hogy a kabát szerencsésen visszakerül. Néhány napon belül a következő skype üzenetet kaptam Zsuzsitól:

“Szia Ágika! Képzeld, most hivott Fanni, hogy meglett a kabátja, 2 hét után visszavitte a lány a diák-önkormányzat vezetőjéhez, aki előzőleg minden fórumon közzétette. Annyira örülök, mert még tegnap este is néztem a képen és megállapitottam, hogy milyen jó kis kabát volt, mert amit most vettek az nem takarja annyira. Köszönöm utólag is, hogy segitettetek. Most pedig egy hálakopogtatást minden képpen megcsinálok, üdv. Zsuzsa.
[12/05/11] EFT Agi: Nagyszeru hir!Gratulalok!
[12/05/11] EFT Agi: akkor nem volt hiaba a kop kop”

Ha Te is megtapasztaltad a csodát, és szivesen megosztanád velünk is a történetet, írd meg itt egy megjegyzésben, vagy küld el nekem az eftagi@gmail.com címre (és ha közzéadhatom, jelezd azt is), és én szívesen felteszem akár ide a blogra, akár a weblapomra (www.emotionalfreedom.net) a sikertörténetek közé.

Tehát további sok sikert, és minden napra egy-(két) csodát!
Üdv,
(EFT)Agi

Ui: Ha esetleg még több inspirációra van szükséged, lehet, hogy szívesen megrendelnéd az “EFTAgi A Bőség csodája tele-ora” (2011. szeptember 4.) videótréning felvételét. Ez esetben írj nekem az eftagi@gmail.com címre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése