Keresés ebben a blogban

2012. február 1., szerda

First Things First

azaz

Az alapok kulcsfontosságúak!Ha az alapozás nem jó, akkor a legszebb ház is bármikor összedőlhet. Ez igaz az építészetben, igaz a nyelvtanulásnál, vagy bármilyen más tantárgy elsajátításánál – és persze igaz az EFT-nél is.

Ma már annyi izgalmas, érdekes és kreatív EFT variáció létezik, hogy könnyű eltévedni – és könnyen megtörténhet az is, hogy a mosdóvízzel a gyereket is kiöntjük; vagyis addig keresünk, kutatunk a legtökéletesebb EFT variáció után, hogy végül megmaradunk az elméleti EFT mellett, és elhanyagoljuk a gyakorlatot. Pedig a legfontosabb az, hogy minden nap oldjuk a negatív érzéseket, és lehetőleg programozzuk a pozitív változást. Ehhez pedig létfontosságú a Gary Craig féle teljes Alaprecept, és legalább egy rövid változat nagyon alapos, precíz ismerete. Az alapokat pontosan, jól kell ismerned, mély szinten integrálnod ahhoz, hogy magabiztosan, napi szinten alkalmazni tudd az EFT-t minden előforduló problémádra .

Azt ajánlom hát, hogy csatlakozz hozzánk a feburár 11.-én kezdődő EFT 1. szintű tréningre, ahol mindezt elsajátíthatod, és még ennél sokkal többet is!

A tanfolyam során mély szinten átvesszük mindazt, amit megtalálsz Gary Craig EFT kézikönyvében. Az összes technikát alaposan begyakoroljuk, és ezenfelül megtanulunk néhány nagyon fontos energiagyakorlatot, melyek az energiarendszerünket harmónikus, jól működő állapotba hozzák.

Megismertetem Veletek dr. Patricia Carrington Választás módszerét, és ezen felül két nagyon jól használható rövid változatot is. Megtanuljuk a Proxy kopogtatást, néhány védő technikát, valamint szó lesz arról is, hogy kapcsolódik az EFT az ősi kínai gyógymódokhoz. Kis csoportban találkozunk, tehát a tréning végére mindenkivel dolgozom legalább egyszer egy személyes probléma oldásán, vagy egy fontos cél programozásán. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget – helyezd az életed új alapokra most!

Valamennyi tanfolyam, tréning, egyéni kezelés az interneten keresztül, skype-on keresztül, vagy egy on-line konferenciateremben zajlik. A részvételhez mindössze szélessávú internet kapcsolat, és (a jó hangminőség érdekében) fejhallgató szükséges.

Dátumok:
Február 11., 18., 25., március 3., és 10.
Szombat délelőttönként találkozunk. Egy-egy találkozó kb. 2 óra.

Az órák után a letöltölinket és az órák anyagát pdf fájl formátumban megkapják a résztvevők.

A teljes tanfolyam ára: 12000 Ft (részletfizetés lehetséges)

A jelentkezéshez küldj egy emailt az eftagi@gmail.com címre, vagy katt ide >>>>>

Ha szeretnél e-mailben értesülni a legújabb frissítésekről, akkor iratkozz fel a blogomra.

Szeretettel:
EFTAgi
Email: eftagi@gmail.com
Skype eftagi
www.emotionalfreedom.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése