Keresés ebben a blogban

2012. február 1., szerda

A nagy manifesztátor!

Tudatos Teremtők Klubja (február-junius)

Volt már valaha olyan tapasztalatod, hogy mindent – de tényleg mindent – megtettél ahhoz, hogy egy szívednek kedves célt elérhess, és bizakodtál, és reménykedtél, és úgy érezted, hogy most igen, most biztos sikerülni fog? Es aztán a cél előtt néhány méterrel kifulladtál, és minden erőlködés hasztalan volt, képtelen voltál megragadni az olyannyira áhított …………………………..(helyettesítsd be, ami a Te célod volt).

Hányszor, és hányszor éltem át én is ezt a kiábrándító, hideg tapasztalatot. Ilyenkor szinte egyetértünk a jóakarók annyiszor elmondott tanácsával : “Ne reménykedj túlságosan, nehogy aztán csalódás érjen.”

De elég ebből – valahogy ki kell végre szabadulni ebből az ördögi körből! Ès ki is tudunk – ha segítünk egymásnak, és a megfelelő teremtő elveket kitartóan, konzekvensen együtt használjuk!

Erre találtam ki a Tudatos Teremtők Klubját!

Folyamatos támogatás és tréning célunk együttes megvalósítására! Együtt erősebbek vagyunk – az energia, amit a célunk megvalósítására koncentrálunk sokszorosan összeadódik, ha csoportban dolgozunk. Felelősséggel tartozunk egymásnak, és egymásért – így kénytelenek vagyunk feladni a legtöbb ön-szabotáló cselekvést, hiszen “mit szólnak a többiek, ha…?”

A csoportban kombináljuk mindazokat az eszközöket, melyek a sikert biztossá teszik: egymás támogatása, felelősség, együttes programozás, két foglalkozás között egyéni támogatás. Mindez 4 hónapon keresztül, február elejétől június végéig.

Hogy mi a cél amit szeretnél létrehozni?

Teljesen mindegy – a lépések minden esetben ugyanazok. Akár gazdagságra, ideális partnerre, tökéletes egészségre, vagy egy kisbabára vágysz, vagy esetleg káros szokástól, függőségtől szeretnél megszabadulni, vagy valamilyen kreatív alkotásra adnád a fejed…. Mindegy, hogy mi a célod, a csoport ereje, és a folyamatos segítség, (on-going coaching) biztosítja azt, hogy ne csak ködös álomkép maradjon a vágyad, hanem valóban sikeresen megteremthesd azt a fizikai dimenzióban!

A foglalkozásokat február 6.-i kezdettel hétfő esténként 6:00 órai kezdettel tervezem. Egy-egy találkozó másfél – két óra időtartamú lesz (ahogy érezzük, attól függően, hogy milyen témák, problémák jönnek fel) Szeretnék egy 8-10 fős zárt csoportot létrehozni, ahol két találkozó között mindenki a programozó párjával külön is dolgozik. Fontos az, hogy lehetőleg valamennyi órán személyesen is vegyél részt, és el kell kötelezned magad arra is, hogy minden nap kopogtatsz, oldod a negatív mintákat, és programozod a célodat. Ezenkívül a programozó társadért is felelősséget kell vállalnod valamilyen szinten – napi kommunikáció (email, skype vagy telefon), és heti egy-két együttes kopogtatás, programozás szükséges ahhoz, hogy valóban értékes résztvevője lehess a csoportnak, és hozzájárulhass mind a saját, mind a többiek céljának megteremtéséhez. Mint látod, ez a munka nagy elkötelezettséget kíván meg – azoknak a jelentkezését várom, akik ezt a felelősséget fel tudják vállalni, és hajlandók végig is menni az úton! Ez a befektetés – megéri, mert busásan megtérül!!

A teljes tréning ára: 20000 Ft (részletfizetés lehetséges)

Jelentkezés az eftagi@gmail.com címen. Jelentkezz még ma, hogy máris elkezdhessem a pozitív energiák összpontosítását erre a közös munkára!Ha szeretnél e-mailben értesülni a legújabb frissítésekről, akkor iratkozz fel a blogomra.

Szeretettel:
EFTAgi
Email: eftagi@gmail.com
Skype eftagi
www.emotionalfreedom.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése