Keresés ebben a blogban

2012. február 1., szerda

Ne félj ragyogni - engedd a fényt kiáradni!

Önbizalom, önbecsülés erősítése EFT-vel"A legnagyobb félelmünk nem az, hogy kevesek vagyunk. A legnagyobb félelmünk az, hogy végtelenül erősek vagyunk. Nem sötétségünk rémít meg legjobban minket, hanem a belőlünk áradó fény. Azt kérdezzük magunktól: ki vagyok én, hogy brilliáns, gyönyörű, tehetséges, és fantasztikus legyek? Valójában úgy kell feltenni a kérdést: ki vagy te, hogy ne lehetnél mindez? Isten gyermeke vagy. Az, hogy összehúzod magad, nem szolgálja a világot. Semmi megvilágosult nincs abban, ha összegörnyedsz, csakhogy az emberek ne érezzék gyengének magukat körülötted. Mindannyiunknak ragyognunk kellene, ahogy a gyermekek teszik. Arra születtünk, hogy rajtunk keresztül megnyilvánuljon Isten dicsősége, amely bennünk van. Nemcsak néhányunkban, mindenkiben. És ahogy hagyjuk saját fényünket felragyogni, akaratlanul is engedélyt adunk másoknak, hogy ugyanezt tegyék. Ahogy megszabadulunk saját félelmeinktől, a jelenlétünk automatikusan felszabadítja a többieket is." (Marianne Williamson)

Ez a gyönyörű Marianne Williamson idézet hetek óta üldöz. Újra és újra felbukkan a weblapokon, ahová eljutok. A hírlevelek csak úgy zsonganak tőle! A sikertörténetekben újra és újra megemlítik, hogy mindössze azzal, hogy naponta bekopogtatták a fenti gyöngéd, inspiráló szavakat, csodálatos átalakulást voltak képesek elérni.

És talán nem meglepő, hogy az egyéni kezeléseken is egyre –másra vagyok kénytelen rádöbbenni, és rádöbbenteni a társamat, hogy letagadjuk/megtagadjuk a legigazabb jogunkat, a legsajátabb tulajdonunkat – a saját belső erőnket, hatalmunkat – a belső ragyogásunkat.

Ez a fény, ez az erő mindannyiunknak sajátja – velünk született jogunk és örökségünk. Mégis hányan létezünk az örök áldozat szerepében, tehetetlenül várva, kiszogáltatva az élet újabb viharának. Úgy érezzük, hogy semmit sem tehetünk – nincs meg bennünk az erő, az önbizalom, hogy kiálljunk magunkért, és valóban erős kézzel mi saját magunk irányítsuk életünk hajóját…

Ha ebből valami Rád is igaz, akkor a “Szeretem, és elfogadom magam??? – Önbizalom, önbecsülés fokozása EFT-vel” tréninget Neked találták ki!

Bármi a célod, bármilyen problémát szeretnél feloldani, csakis akkor érhetsz el sikert, ha bízol saját magadban, ha elhiszed, hogy megérdemled a sikert, ha hiszel abban, hogy érdemes vagy arra, hogy boldogan élhess. Mégis hányan vagyunk, akiknek még az is nehézséget okoz, hogy kimondjuk az EFT Alapállítás pozitív megerősítését:” Szeretem és elfogadom magam”.

Pedig ha erre nem vagyok képes, akkor hogy is képzelhetem, hogy bármilyen célt elérhetek, vagy bármilyen problémát feloldhatok? Ezt a mélyen megbúvó, minden sikerünket megtorpedózó gyökérokot/mesterhitet/hiteket célozzuk meg az öt teleórából álló sorozatban.

A kiscsoportos foglalkozások alatt feltárjuk azokat a hiteket, és traumatikus élményeket, melyek negatív önképhez, önbizalomhiányhoz vezettek – és új, pozitív hitekkel váltjuk fel a régi negatív érzéseket, mintákat. A foglalkozásokat biztonságos, zárt körben tartjuk. Az órákról készült hangfelvételeket (csak) a résztvevők megkapják az órák után. Ha egy-két órán nem tudsz személyesen részt venni, az még elfogadható, de csak akkor tudjuk kialakítani a megfelelő bizalmat és biztonságot megkívánó légkört, ha mindenki részt vesz az órák legalább 70-80%-án.

Az órákat öt egymást követő hétvégén vasárnap délelőtt tartjuk 10:00-től. Egy-egy foglalkozás kb. 1,5-2 óra.

Dátumok:
Február 12., 19., 26., március 4, és 11.

A teljes tréning ára: 10000 Ft (részletfizetés lehetséges)

Jelentkezés az eftagi@gmail.com címen, vagy itt

Már ma megkezdheted önbizalmad, önbecsülésed fokozását. Ehhez segítségül ajánlom Neked az EFTAgi legutóbbi (8.-ik) adását, amelyben a fenti szép idézetet velem együtt bekopogtathatod!

Az adást megtalálod a weblapomon a multimédia linkben, az itunes radio ikonra kattintva, vagy közvetlenül ide kattintva:>>>>>>>

Naponta érdemes akár többször is használni ezt a forgatókönyvet! Már néhány nap múlva érezni fogod a pozitív változást. És ez csak az első lépés – a tréningen számtalan más önbizalom-erősítő gyakorlat és közös kopogtatás vár Ránk. Csatlakozz hozzánk – szívesen látunk!

Ha szeretnél e-mailben értesülni a legújabb frissítésekről, akkor iratkozz fel a blogomra.

Szeretettel:
EFTAgi
Email: eftagi@gmail.com
Skype eftagi
www.emotionalfreedom.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése