Keresés ebben a blogban

2012. március 21., szerda

Életérzés megváltoztatása 2


Valóban igaz? Képes vagyok megváltoztatni az érzéseimet?

Jó lenne hinni ebben, de az eddigi tapasztalataid talán azt mutatják, hogy vannak olyan érzések, melyek túlságosan elsöprőek, és hiába próbálsz uralkodni rajtuk, végül is letepernek, átveszik az uralkodást feletted.

Igen, ez valóban így van akkor, ha a tudatos éneddel próbálod meg kontrollálni az elementáris erejű érzéseidet, melyek nagy része a tudatalatti elmédben gyökeredzik. Ha viszont használod az EFT-t, akkor épp lényednek ezt a részét célzod meg és befolyásolod, tehát fantasztikusan erős érzéseket is meg tudsz változtatni, fel tudsz oldani. Hadd osszak meg veled egy sikertörténetet, ahol a félelem, a pánik rettentő erejét oldotta egy tanítványom az EFT segítségével:

“Pánikroham siker

Szeretném elmesélni,hogy elkezdtünk közösen kopogtatni a férjem pánikrohamán,és nekem van fantasztikus élményem, energetikailag teljesen feldob,nagyon jó érzés,olyan mint egy jó jógázás után.
A fiún még sok munka van, mert nincs azonnali eredmény, rugdosni kell, hogy kopogtassunk.
Már csíptünk el kétszer rohamot,és én úgy láttam, hogy így kopogtatva sokkal hamarabb lett vége/bár ő ezt nem vallja be/
Segítségedet köszönöm, és minden eredményünkről tájékoztatlak.
Zsuzsa

Kedves Ági!
A legszivesebben kikiabálnám mindenkinek, hahó, figyeljetek, nálunk is
müködik!!!
Teljesen felvagyok dobva, ez ma kora délután történt.Természetesen jött a rosszullét, és nagy balhézással, de elértem, hogy magától kopogtasson. Ahogy javasoltad, nem mondattam vele semmit, csak kopogtatott/végén szépen látni lehetett az arcán a kopogtatás helyét/ és csodák csodája, nem fejlődött ki a rosszullét, hanem elmúlt.
Nagyon bízom benne, hogy ezután önként és dalolva fog kopogtatni.
Ági! Millió puszi és köszönet!!!!!
Amint van következő siker, rögtön írok!
Zsuzsa

Kedves Ági!
Természetesen kiteheted a weblapodra, hiszen a bátorítás mindenkire ráfér. Még azt szeretném elmondani, hogy nagyon érdekes volt, mert az első rosszullét délellőtt volt, és nagyon gyorsan, kb:15-20 perc alatt ment el, de rögtön délután jött egy második, /eddig egy napra soha sem jött két rosszullét/, és újabb kopogtatással,/némán,szavak nélkül/
ez is távozott, kb 15 perc alatt, pedig ezek a rohamok bizony órákig szoktak tartani.
Szóval most itt tartunk, és amint van bármi, megírom.
Sok szeretettel: Zsuzsa”
Szerencsére viszonylag kevesen küzdünk olyan mindent elsöprő félelmekkel, melyek pánikroham formájában mutatkozhatnak meg, de a stressz, az idegesség, feszültség, kedvetlenség, életúntság sajnos nagyon is elterjedt, szinte természtesként elfogadott életérzés a mindennapjainkban.

De ez nem kell, hogy így legyen. Ahogy Zsuzsa segítségével néhány perces kitartó kopogtatással még a nagyerejű pánikrohamot is sikerült útjára bocsájtani, a stressztől, lámpaláztól, idegességtől is gyorsan meg tudunk szabadulni. Mivel ez a probléma szinte valamennyiünket érint, a következő INGYENES webináriumom témája épp ez lesz!

Március 25.-én délelőtt 10:30-tól tartom egy internetes konferenciateremben a “Stressz-oldás EFT-vel” című tele-órámat. Gyere, oldjuk fel azokat a kellemetlen, bizsergető idegesség csomókat a gyomrodból együtt. Jelentkezz be az eftagi@gmail.com címen, és oszd meg ezt a lehetőséget mindazokkal, akik számodra fontosak, és akikre talán szintén rájuk fér egy ki sztressz-oldás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése