Keresés ebben a blogban

2012. március 12., hétfő

Életérzés megváltoztatása EFT-vel


Az érzelem = mozgó energia

Voltál már olyan helyzetben, hogy pontosan tudtad, hogy mit kéne tenned, sőt még azt is, hogy hogyan tedd ezt meg, és a döntő pillanatban mégis ennek épp az ellenkezőjét cselekedted?

Mi van azzal a békés, barátságos megbeszéléssel, amit a pároddal, vagy gyerekeddel teveztél, és végül elkeseredett csatározásba fúlt?

Vagy emlékszel még arra az esetre, amikor mint bátor, magabiztos oroszlán indultál el a felvételi beszélgetésre, és végül, mint gyáva kisegér hagytad el az épületet?

Vagy amikor úgy ültél oda az asztalhoz, hogy most végre megtanulod ezt a fránya matekot/törit..stb., és végül több órás álmodozás után úgy álltál fel, hogy semmire sem emlkékszel az anyagból?

Vajon miért?

Lehet, hogy most szégyenkezve azt suttogod magadban, hogy “mert gyenge vagyok, nincs önbizalmam, nincs akaraterőm!”

De hidd el, nem az akaraterőn múlik. Ha nagyon erős vagy, rengeteg energiával időnként rákényszerítheted magad, hogy a legbelül benned feszülő érzések ellenére cselekedj, de nem lenne-e egyszerűbb magukat az érzéseket megváltoztatni – az érzések szintjén elérni a változást?

Dehogynem!

Igen ám – mondod most te! De lehetséges ez?

Eddig talán lehetetlen volt az érzések szintjén változni, de többé már nem az!

Amit ajánlok neked, az egy pofonegyszerű mégis fantasztikusan hatékony  új önfejlesztő/öngyógyító technika. Ugy hívják: EFT = vagyis  Érzelmi Szabadság Technika. Azért hívják így,  mert pontosan ezt teszi – szabaddá tesz, hiszen ennek a technikának a segítségével képes leszel arra, hogy életed minden pillanatában te saját magad válszd meg azt, hogy mit érzel.

Képes leszel arra, hogy néhány perc leforgása alatt szomorú letargiából erős koncentrált figyelmet hozz létre testedben és lelkedben. Az EFT technika segítségével elengedheted mindazokat az érzéseket, melyek gátolnak, lehúznak, korlátoznak, és ráhangolódhatsz azokra az érzésekre, melyek erősebbé, hatékonyabbá, boldogabbá tesznek.

Végre megtalálhatod azt a belső erőt, amellyel könnyedén képes vagy meg is tenni azokat a lépéseket, melyek szükségesek a céljaid eléréséhez.

Mire vársz hát? Ragadd meg ezt az alkalmat és jelentkezz be most a legközelebbi ingyenes webináriumomra, ahol kockázatmentesen kipróbálhatod az EFT tecnikát.

Március 25.-én délelőtt 10:30-tól tartom egy internetes konferenciateremben a “Stressz-oldás EFT-vel” című ingyenes tele-órámat. Gyere, szívesen látunk, és hozd magaddal mindazokat a kedves ismerősöket, barátokat, akikre szintén rájuk férne egy kis stressz-oldás.

Bejelentkezéshez: írj egy mailt az eftagi@gmail.com címre!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése