Keresés ebben a blogban

2012. március 31., szombat

Hogyan tovább, avagy az EFT tréning után….


Nos, elvégezted az EFT 1. szintű kurzust, vagy az Önbizalom fokozása tréninget, és most azt kérdezed, hogy hogyan tovább? Vagy lehet, hogy nem is kérdezed, hanem elégedetten hátradőlsz, mint aki jól végezte dolgát, és azt várod, hogy minden magától megváltozik – Te már megtetted a magadét, a többi a “felettes hatóságok” dolga?

Csak ezt ne tedd – ez csak arra vezet, hogy mindaz a fantasztikus lehetőség és jótékony hatás, ami ujjhegynyire van Tőled mind elillan, semmivé válik. A tréning csak az első lépés volt. A lehetőség arra, hogy megtanuld a technikát/technikákat, és kialakítsd a rendszeres kopogtatás szokását!!

Ez a legfontosabb; ha nem tudsz semmilyen tréningen sem részt venni, csak az EFT kézikönyvből tanulod meg a kopogtatást, DE rendszeresen, minden nap kopogtatsz, sokkal több eredményt érsz el, mint az, aki az összes tréninget elvégzi, de esetleg csak hébe-hóba, nagy baj esetén használja a technikákat!

Ezért a legfontosabb tanács az, hogy ragaszkodj a napi EFT rutinhoz. Akármilyen kevés az időd, kényszerítsd rá magad, hogy akár csak néhány percet minden nap kopogtass! A hála lista írása és bekopogtatása mindössze néhány percet vesz igénybe, és rendkívül hatékony. Az önbizalom kurzuson vettünk több kész forgatókönyvet is, melyekkel nagyon könnyű együtt kopogtatni (nem kell gondolkozni, hogy mit mondj), vagy itt a blogomon megtaláljátok a varázsige protokollt – ez is fantasztikusan egyszerű, és nagyon jól használható mindennapi rutinszerű kopogtatásra!

Ha esetleg nehezen tudod szokásoddá tenni a napi kopogtatást, akkor használhatod Rebecca Marina könyvét – 30 Angyallépés a bőség felé - is (amit bonuszként megkaptál a tréning kezdetekor). Ez a könyv naplószerűen minden napra megadja a feladatodat – nincs más dolgod, mint kinyomtatni a könyvet (vagy egy füzetbe dolgozni a könyv alapján), és minden nap kitölteni a megfelelő részeket!

Nagyon sokat segíthet az is, ha kialakítod a magad kis EFT körét. Erdemes felvenni a kapcsolatot csoporttársaiddal, és akár személyesen, akár skype-on keresztül rendszeresen együtt kopogtatni, segíteni egymásnak, és egyben kicsit számon is kérni a másiktól, hogy “Kopogtattál már ma? Hogy állsz ezzel a problémával? Sikerült már oldani azt az emléket, amiről a múltkor beszéltünk? “

Az órákról készült hangfelvételeket és video felvételeket többször is megnézheted, meghallgathatod. A kérdéseidet, tapasztalataidat írd le – vezess egy EFT naplót, ahová beirhatod azt is, hogy milyen ügyeken dolgozol, milyen témák jöttek fel, hogy haladsz, és persze a céljaidat is rendszeresen újra fogalmazhatod, és megerősítheted. A felmerült kérdésekre szívesen válaszolok – akár emailben, akár skype-on keresztül, vagy még jobb, ha bejelentkezel az épp aktuális ingyenes teleórára, és ott teszed fel a kérdéseidet – így a többiek is tanulnak belőle. Igyekszem havonta egyszer meghirdetni egy ingyenes teleórat/webináriumot. Ebben a hónapban a stressz oldása volt a témánk – de bármilyen témán dolgozunk, az együtt kopogtatás, gyakorlás sokat lendíthet rajtad, és ez egy jó forum arra, hogy minden felmerült kérdést megválaszolhassak.

Sokan bejelentkeztetek a március 25.-i Stressz oldása EFT-vel webináriumra, és a visszajelzések alapján többen személyesen is részt vettetek az órán, vagy megnéztétek a felvételt. Azok számára, akik elmulasztották a bejelentkezést, április 15.-ig még szivesen átküldöm a felvétel linkjét – tehát ha nem voltál ott, de szeretnéd megnézni az órát felvételről, akkor küldj egy mailt nekem az eftagi@gmail.com címre, és én elküldöm Neked a linket.

A hírlevelekből, vagy a blogbejegyzésekből értesülhetsz az épp aktuális EFT programokról, tréningekről. Ha olyan témát látsz, ami érdekel, akkor ajánlom, hogy vegyél részt további csoportos tréningeken, hiszen ha másokkal együtt dolgozhatsz, sokkal erősebb energiák koncentrálódnak a fejlődésre, gyógyulásra! Tehát figyeld a programokat, és gyere minél több tréningre, tanfolyamra, főleg akkor, ha úgy érzed, hogy elakadtál, ha esetleg egy kicsit lecsökken a kezdeti tűz és lelkesedés.

Tehát mindenkinek nagyon sok sikert kívánok, és remélem hamarosan találkozunk újra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése