Keresés ebben a blogban

2012. április 8., vasárnap

A szeretet napja kopogtató forgatókönyv

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk Neked ezzel a szeretet kopogtatással. ☺☺☺

A januári ingyenes teleóra témája volt ez a forgatókönyv, amikor azt gyakoroltuk, hogy EFT-vel bármilyen érzést képesek vagyunk generálni a testünkben, így pozitív érzésekre is rá tudunk hangolódni. Megtapasztaltuk valamennyien az óra alatt, hogy pár pillanat alatt akár a rendkívül magas rezgésű szeretet érzést is képesek voltunk megteremteni magunkban. Akkor megígértem Nektek, hogy felveszem hanganyagra a forgatókönyvet, hogy gyakorolhassatok vele. Íme itt van most az anyag, mind írásos, mind hanganyag formájában. Fogadjátok épp olyan sok szeretettel, amennyivel én készítettem el számotokra, és használjátok akár naponta is – hiszen miért is ne nevezhetnénk ki minden egyes napot a Szeretet napjává? Szeretném itt megemlíteni Deborah Miller nevét, és köszönettel adózni neki, hiszen az ő eredeti szeretet forgatókönyve alapján készült ez a magyar változat.

A szeretet napja kopogtatas.mp3Nevezd ki a mai napot a szeretet napjává - EFT Forgatókönyv

Kopogtass a Karate kézélen vagy az Érzékeny ponton, míg ismétled a következőket:

Bár általában nem szeretem magam túlságosan, most azt választom, hogy a mai nap szeretetet adok magamnak.

Bár nem tudom, hogy hogyan szerethetném magam, még kevésbé azt, hogy hogyan szerethetnék másokat, főleg azokat, akiket tulajdonképpen még csak nem is kedvelek különösképpen, most mégis azt választom, hogy mindenkinek szeretetet küldök ma.

Bár a szeretet érzése olyan hatalmas, de ugyanakkor olyan pofon egyszerű is, mégis nehéz időnként felidézni magamban ezt az érzést. A szeretet érzése a legmagasabb rezgés, ami csak létezik, és annyira vágyom arra, hogy átélhessem, és megoszthassam másokkal is ezt az érzést. Minek lehetne nagyobb ereje, mint a szeretetnek, mi adhatna több erőt, mint az, ha a szeretet állapotában élünk?

Bár nem vagyok ehhez hozzászokva, egyre gyakrabban választom a szeretet állapotát, egyre gyakrabban élem át a szeretet érzését. Tudatosan a szeretetet választom. Azt választom, hogy szeretem magam, hogy szeretem a családomat, szeretem a barátaimat. Azt választom, hogy szeretetet küldök négylábú barátaimnak, és szeretetet küldök még azoknak is, akiket nem is ismerek. A legnagyobb ajándék, amit a világnak adhatok az az, hogy szeretet küldök mindenkinek.

Szemöldök: Lehet, hogy ez túl nagy elhatározás, de remélem, hogy képes vagyok rá. Remélem, hogy legalább magamat képes vagyok szeretni. Ez általában könnyebb, mint másokat szeretni.

Szemsarok: Nem tudom, hogyan, mi módon generálhatok szeretetet a lényemben, nem vagyok benne biztos, hogy képes vagyok teljes lényemmel átélni a szeretet érzését.

Szem alatt: De ha fókuszálok a szeretet érzésére, és gyakorlom ezt az érzést, akkor biztos sikerül. Végül is gyakorlat teszi a mestert!

Orr alatt: Mindent, amit az életemben jól csinálok, valamikor meg kellett tanulnom, és gyakorolnom kellett a sikerhez. Ugyanigy a szeretet átélését és mások felé sugárzását is most jól begyakorolhatom. A mai napot arra szánom, hogy gyakorlom a szeretetet.

Allpont: Azt választom, hogy ma egész nap a szeretetre fókuszálok. Minél tovább összpontosítom a figyelmemet a szeretet érzésére, annál több szeretetet érzek magamban. Amire fókuszálsz az növekszik. Így már könnyű egész nap szeretetet sugározni, így már könnyű minden kihívásra szeretetteljes választ adni.

Kulcscsontpont: De hogyan adhatok magamnak szeretetet? Vagy hogyan mutassak szeretetet olyanok felé, akik sértőn, vagy éppen gyűlölettel fordulnak felém? Most jövök rá, hogy erre talán nincs is szükség. Elegendő az, ha érzem magamban, saját lényem központjában a szeretetet. Ez a bensőmből kisugárzó szeretet mindent átjár, ez a szeretet azokban is megrezegteti az elfogadás, a felismerés isteni hangjait, akik ezt nem mutatják.

Kar alatt: Hogy találom meg ezt a szeretetet saját magamban? Hogy tudom felébreszteni, akitivizálni ezt a szeretetet? Tudom, hogy itt van bennem, és nekem magamnak kell megtalálnom, és életre kelteni, de hogyan?

Fejtető: Azzal kezdem, hogy a szívemre összpontosítom figyelmemet. A kezemet a szívemre teszem most. A légzésemre koncentrálok. Mélyeket lélegzek. Érzem, ahogy a mély légzéstől a szívem egyre inkább kitárul, egyre átfogóbb, erőteljesebb lesz.

Szemöldök: Szeretet küldök a szívembe, elképzelem, ahogy ez a szeretet betölti az egész szívemet. Érzem, ahogy a szívem feltöltődik a szeretet rózsaszín-arany fényével. A szeretet fénye teljesen kitölti a szívemet.

Szemsarok: Érzem, ahogy a szeretet szinte szétfeszíti a szívemet, a szívem kiterjed, egyre nagyobb, szinte pulzál, lüktet ettől a szeretettől. Milyen jó érezni ezt a tiszta, ötömteli, fénylő szeretet energiát a szívemben!

Szem alatt: Megint mélyen beszívom a levegőt, és érzem, ahogy ez a rózsaszín, aranyló szeretet-fény egyre erősebbé, egyre sugárzóbbá válik a szívemben. Érzem, ahogy a szívem ezt a ragyogó szeretet fényt dobogva pumpálja szét az egész testembe. Érzem, ahogy ez a szeretet szétárad a testemben, és eljut testem minden részébe, minden szervhez, szövethez, még a sejtekhez is.

Orr alatt: Az egész testemet szeretet önti el, a szívemből árad a szeretet, és betölti egész testemet, eljut minden szervemhez, minden szövethez, még a sejtekhez is.

Állpont: A fény most már betölti az egész testemet, betölti egész lényemet. Ez a fénylő szeretet betölti egész lényemet, élettel tölt fel, gyógyítja testemet és lelkemet, örömmel, boldogsággal tölti fel egész életemet. Szeretet tölti el lelkemet, én magam vagyok a SZERETET.

Kulcscsont: Olyan rengeteg bennem ez a fénylő szeretet, hogy már el sem fér a testemben, hanem kicsordul belőle, kisugárzik belőlem. A szeretet sugárzóan kiárad belőlem, és feltölti a környezetemet is fénnyel és meleggel. A sugárzó szeretet áradása betölti a világomat, feltölti fénnyel és biztonsággal a világ azon részét, mely hozzám tartozik.

Kar alatt: Ahogy ez a sugárzó szeretet árad, hullámzik bennem és körülöttem, minden cselekedetem, minden szavam tisztábbá, szeretőbbé, és megértőbbé válik.

Fejtető: Teljes lényemet átjárja a szeretet. Én magam vagyok a sugárzó szeretet. Egy vagyok ezzel a sugárzó szeretettel. Érzem, ahogy ez a szeretet-energia átárad rajtam, és harmonikusan összeköt minden előlénnyel ezen a Földön. És ez így van!Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Szeretettel:
(EFT)Agi
www.emotionalfreedom.net
skype: eftagi
email: eftagi@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése