Keresés ebben a blogban

2012. november 14., szerda

EFT 1. szintű tréning féláron – kezdődik november végén

Most, november végén inditok EFT 1. szintű tréninget skype-on keresztül. Két hétvége délelőtt - összesen mintegy 16 óra lesz a tréning teljes időtartama.Ez egy nyilvános tréning lesz, tehát a hangfelvételeket bárki megvásárolhatja. Így az ár nagyon jutányos, hiszen féláron, az egész kurzus összesen 8000 Ft lesz. Ez azt is jelenti, hogy bejelentkezhetsz a tréningre akkor is, ha nem tudsz személyesen részt venni az órákon – ebben az esetben a hangfelvételekről meg tudod hallgatni az órákat, és természetesen részesülsz az email támogatásban – tehát a kérdéseidre emailben válaszolok. Ha pedig úgy érzed, hogy szükdséged van személyes tanácsra, támogatásra, kezelésre, akkor a tréningen kívül igénybe vehetsz egy, vagy több egyéni kezelést (kedvezményes áron) a számodra megfelelő időpontban.

A pontos dátumok:

november 24., 25, december 1. és 2.

Minden egyes tanfolyami napunkon 2-2 órát tartok.
8:00-10:00 -ig az első órát, utána szünet, majd 10:30-12:30-ig a második óra következik.

Így a két hétvége (négy délelőtt) összesen 16 óra lesz a tréning teljes időtartama.

Jelentkezni az eftagi@gmail.com címen lehet - minél előbb, annál jobb!

Technikai feltételek – jó internet kapcsolat, skype (lehetőleg friss verzió), és fejhallgató (headset) a jó hangminőség érdekében.

Ha számodra még teljesen új az EFT technika, vagy ha olyan ismerősnek, barátnak, családtagnak szeretnéd ajánlani a tréninget, akik még csak most ismerkednek ezzel a módszerrel, itt egy régebbi EFT bemutató teleórám linkje. Ez a légzésbemutató alapvető információkat ad az EFT-ről, és egy rövid EFT kopogtatással a gyakorlatban megtapasztalhatjátok az azonnali változást – vagyis néhány perces kopogtatást követően valamennyien észrevehetően mélyebben voltunk képesek belélegezni. Ez a gyors gyakorlat nemcsak az EFT hatékonyságát igazolja kézzelfoghatóan, hanem segít abban is, hogy a mélyebb légzéssel egészségünket javítsuk, szinten tarthassuk!

Ime a link a teleórához:

EFTAgi – EFT bemutató - légzés

http://1738242.livebroadcast.talkfusionlive.com/playback/r/zZn1yPxB3zo2R25H

Amikor a fenti linkre rákattintasz, vagy bemásolod az internet böngésző felső mezejébe, kinyilik egy weblap. Itt az "Enter Guest Name" mezőbe írd be a neved ékezet nélkül, majd nyomj rá az "Enter" gombra. Erre a rendszer kinyitja a videót, és már nézheted is. Ha esetleg nem ez történne, akkor próbálj meg minden más ablakot bezárni - ha túl sok ablak van nyitva ugyanis, a rendszer esetleg nem tud kapcsolódni.

Tehát ha szeretnél jönni az EFT 1. szintű tréningre, a jelentkezéshez írj egy mailt az eftagi@gmail.com címre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése