Keresés ebben a blogban

2012. november 21., szerda

Mágikus Formula a halogatás oldására – Kopogtass Te is velünk!

Múlt vasárnap tartottam egy teleórát a halogatás oldása témakörben. Azok, akik részt vettek a "Mágikus formula? a halogatás oldására" teleórán, nagyon jó visszajelzéseket adtak. KöszÖnöm! ☺☺☺Íme a link. Itt meg tudod hallgatni az órát, vagy a Download linkre kattintva le tudod tölteni a hanganyagot:

http://InstantTeleseminar.com/?eventid=35453028


Nagyon örültem, hogy a résztvevők közül többen úgy éreztétek, hogy “most aztán vége a halogatásnak”. De ezzel kapcsolatban (bár nem akarok ünneprontó lenni, és távol álljon tőlem, hogy korlátozó hiedelmeket ültessek el bárkiben), azért szeretném azt tanácsolni, hogy dolgozzatok még tovább is a forgatókönyvvel - főleg érdemes csak a pozitív részt -tehát a Választástól - akár naponta is újra bekopogtatni. Így mindig magas energiaszinten tudtok majd belekezdeni a feladataitokba, és nem valószinű, hogy visszacsúsznátok. És persze, ahogy az órán is mondtam, a negativ kopogtató forgatókönyvet is elővenném újra-és újra, és mindig egy-egy másik specifikus halogatás-témára kopogtatva megnézném, hogy milyen specifikus emlékek, korlátozó hiedelmek jönnek fel, és azokat külön oldanám.

Tehát, ha érdekel a halogatás téma, vagy ha még számodra új az EFT, és szeretnél több információt kapni erről a módszerről, akkor ajánlom, hogy hallgasd meg az alábbi linkről elérhető teleórát, és akár naponta dolgozz továbbra is a kopogtató forgatókönyvvel, amit használunk az óra folyamán. A legközelebbi programokról, és az új könyvemről is beszámolok, tehát ha ez érdekelne csak, akkor az óra elején megadom ezeket az információkat.

Íme a link. Itt meg tudod hallgatni az órát, vagy a Download linkre kattintva le tudod tölteni a hanganyagot:

http://InstantTeleseminar.com/?eventid=35453028

Nyugodtan megoszthatod ezt a linket másokkal is, akiket érdekelhet ez az óra.

Köszönöm a segítséget! ☺☺☺
Jó kopogtatást!
EFTAgi
Email:eftagi@gmail.com
Skype:eftagi
http://www.emotionalfreedom.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése