Keresés ebben a blogban

2013. február 7., csütörtök

A legjobb kapcsolat megteremtése EFT-vel tréning
“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.”

~ Rumi

“Nem az a feladatod, hogy felkutasd a szeretetet/szerelmet, mindössze az, hogy megtaláld az összes akadályt, amit saját magadban felállítottál ellene “- Rumi

Épp ezt szeretném tenni én is veletek együtt ezen a tréningen. Sokszor azokat sebezzük meg legjobban, akiket a legjobban szeretünk, és minket is ők bántanak a legfájóbban. Pedig nem lehet az a szándékunk, hogy ez így legyen. Valójában én is, és Te is arra vágyunk, hogy békében, szeretetben, egymást segítve élhessünk, haladhassunk előre. De ha egyszer az élet bezár minket (vagy inkább mi magunk bezárjuk magunkat) egy minta börtönébe, akkor a másik személy egyszerűen kiváltó mechanizmussá válik, akire teljesen automatikusan reagálunk. Újra és újra lejátsszuk a játszmát, a másikat okoljuk a fájdalomért, és nem jövünk rá, hogy többnyire még csak nem is a saját játszmánkat adtuk elő, hanem egy olyan jelenetet pörgettünk le teljesen automatikusan, amit valószínűleg a szüleinktől örököltünk – ők meg talán az ő szüleiktől…

Igen, ezeket a gyökereket kell feltárni, és itt oldani a felszínen megjelenő problémákat. Ezt tesszük majd a tréningen – beazonosítjuk azokat az emlékeket, tévhiteket, korlátozó hiedelmeket, melyek meghatározzák azt, hogy miként reagálunk egy adott kapcsolatban – ez lehet párkapcsolat, kapcsolat a gyerekünkkel, barátokkal, vagy akár a főnökkel is. Ez a tréning a jelen, vagy jövő kapcsolatainak javítását célozza meg – tehát ha az ideális társadat szeretnéd megtalálni, akkor is érdemes jönnöd, hiszen az itt tanult technikák, oldások ebben is segítségedre lehetnek. De persze sokat kell majd dolgoznunk a múlton is, hiszen addig, míg a múlt fájdalmait fel nem oldottuk, addig újra és újra megismételjük azokat.

Milyen előkészületre lesz szükséged, és mire kell elkötelezned magad?

Ez a tréning feltételezi, hogy alapszinten már ismered az EFT technikát: legalább az EFT kézikönyv (ingyenesen letöltheted a weblapomról innen: http://www.emotionalfreedom.net/tagok/Letoltes.html ) alapos gyakorlati és elméleti ismerete feltétlenül szükséges. Ha még jobban el akarod sajátítani az alapokat, megrendelheted tőlem az EFT 1. szintű tréning hanganyagát, és így egyéni tanulással a saját ütemedben megszerezheted a szükséges kezdő tudásszintet.

Elkötelezettség:

A tréninget zárt csoportban tartjuk – az információ, amit megosztunk egymással sokszor bizalmas jellegű lesz, tehát vállalnunk kell azt, hogy ezt nem osztjuk meg a csoporton kívül senki mással. Ezenkívül kulcsfontosságú, hogy naponta gyakoroljunk: egyrészt rendszeresen oldjuk a negatív emlékeket, hiteket, másrészt minden napra adok majd pozitív gyakorlatokat, amelyek seítenek az új, pozitív minták kialakításában. Az egyéni gyakorláson kívül egymást is támogatnunk kell majd ebben a folyamatban.

Mikor:

Hetente egyszer (öt héten keresztül), vasárnap délelőttönként találkozunk egy kb. 2 órás időtartamra egy on-line konferenciateremben. Az órák után a résztvevők megkapják a hangfelvételt későbbi gyakorláshoz, gyógyuláshoz.

Dátumok:

Február 24., március 3., 10., 17., és 24.

A teleóra minden alkalommal délelőtt 10-kor kezdődik, és kb. 12-ig tart.

Technikai feltételek:

Mindössze egy komputerre, szélessávu internet kapcsolatra, a skype alkalmazásra és egy fejhallgatóra (headset) van szükséged ahhoz, hogy részt vehess az órákon.

A teljes tréning ára: 16000 Ft. (részletfizetés lehetséges)

Jelentkezés az eftagi@gmail.com címen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése