Keresés ebben a blogban

2013. február 4., hétfő

Kapcsolatok javítása EFT-vel – ingyenes teleóra

Ideje:
Február 10.-én – vasárnap – délelőtt 10:00 órától. Jelentkezz be az eftagi@gmail.com címen.

Az egész életünk a kapcsolatokról szól. Kapcsolat a körülöttünk lévő világgal, a természettel, a szeretteinkkel, az ellenségeinkkel, a pénzzel, a testünkkel, talán minden egyes sejtünkkel. És az, hogy mennyire vagyunk boldogok és megelégedettek itt a fizikai világban elsősorban ezeknek a kapcsolatoknak a minőségétől függ.


“Just like a sunbeam can't separate itself from the sun, and a wave can't separate itself from the ocean, we can't separate ourselves from one another. We are all part of a vast sea of love, one indivisible divine mind.” ~Marianne Williamson

“Ahogy a napsugár nem képes megkülönböztetni magát a naptól, ahogy egy hullám nem képes elválni az óceántól, mi sem tudjuk igazán elválasztani magunkat a többiektől. Valamennyien egy hatalmas szeretet óceán, az egy, oszthatatlan isteni elme részei vagyunk.” – Marianne Williamson

Ha ezen a téren kihívásokkal nézel szembe, és úgy érzed, hogy van még mit javítani, akkor gyere, jelentkezz be a Kapcsolatok javítása EFT-vel ingyenes teleórára.

Ideje:

Február 10.-én – vasárnap – délelőtt 10:00 órától.

Az ingyenes teleórán valós kapcsolati problémákon kopogtatunk. Ez az óra egyben előzetes és ízelítő a február végén kezdődő “A legjobb kapcsolat megteremtése EFT-vel” tréninghez.

Jelentkezz be az eftagi@gmail.com címen. Ha szeretnél az órán a saját problémádon velem dolgozni, kopogtatni, akkor jelezd ezt is a mailben, és akkor felveszem veled a kapcsolatot a további részletek tisztázására.

Szeretettel:
(EFT)Agi
Email: eftagi@gmail.com
Skype: eftagi
http://www.emotionalfreedom.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése