Keresés ebben a blogban

2013. február 13., szerda

Látásjavítás tréning kezdődik március elejénDobd el a szemüveged, vagy a kontaktlencsédet! Gyere a tréningre, és kopogtass velem együtt! Szükségünk van egymásra, mert egyedül én sem tudom rendszeresen és kitartóan beiktatni a napjaimba a szemjavító gyakorlatokat és oldásokat. De ha összefogunk, és egymást támogatjuk - gyengéden noszogatjuk - akkor a csoport ereje megadja azt a lökést, amire nekem (és gyanítom), hogy Neked is szükséged van!

A program a következő: oldjuk együtt a negatív érzelmeket, amelyek megrekedtek a szemünkben, és gátolják a tökéletes látást. Előre megírt általános forgatókönyvekkel kezdjük az órákat, és a feljövő specifikus emlékeket közösen oldjuk. Két foglalkozás között a forgatókönyveket használjátok majd a mindennapi gyakorláshoz. Az első két találkozón beazonosítjuk azokat a korlátozó hiteket, belső programokat, amelyek támogatják a szemeink romlását, és akadályozzák, hogy újra tökéletesen működhessenek. Minden alkalommal megtanulunk valamilyen fizikai gyakorlatot is, ami segít abban, hogy a szemünk jól érezze magát. Így minden szinten a látásjavítást célozzuk: fizikai, érzelmi és spirituális (hiszen gyakori, hogy feljönnek ilyen jellegű témák is) – és a mentális energiáinkat arra összpontosítjuk, hogy a szándékunkat minél tisztábban, minél erőteljesebben a tökéletes látás célon tarthassuk!

Öt alkalommal találkozunk majd szombat délelőttönként. Egy alkalommal 2 órát tartok, mindegyik kb. 2 óra hosszúságú. A teljes tréning tehát mintegy 20 órányi gyakorlás, kopogtatás és oldás lesz.

A részletes program az időpontokkal:

Március 2. szombat:
8:00 – 10:00 – 1. óra – Vedd le a szemüveged – ezzel kapcsolatos érzések oldása, a szem ellazítására szolgáló kopogtató forgatókönyvek és gyakorlatok.

10:30- 12:30 – 2. óra – Nem akarok tisztán látni – korlátozó hitek beazonosítása és oldása.

Március 9. szombat:
8:00 – 10:00 – 3. óra – Félek tisztán látni, megijesztett, amit láttam…
10:30- 12:30 – 4. óra – Bűntudat – azzal büntetem magam, hogy elhomályosítom a látásomat…

Március 16. szombat
8:00 – 10:00 – 5. óra – Düh, méreg – dühít, amit láttam, a dühömet a szememben tárolom…
10:30- 12:30 – 6. óra – Aggodalom, szorongás – félek a jövőtől, félek attól, hogy mi jön, jobb nem látni a jövőt….

Március 23. szombat
8:00 – 10:00 – 7. óra – Megbántottság érzés, neheztelés – ez a neheztelés érzés, amit a szememben tárolok….
10:30- 12:30 - 8. óra – Pozitív programozási módszerek a tökéletes látás létrehozására.

(Húsvéti szünet – alkalom az alapos, napi gyakorlásra és programozásra)

Április 20. Szombat
8:00 – 10:00 – 9. óra - Szégyen, zavar érzés – annyira szégyelltem magam, legszívesebben eltűntem volna, nem akartam, hogy lássanak…
10:30- 12:30 – 10. óra – Útravaló – az eredmények megvitatása, további gyakorlás, hasznos technikák, és bármi oldása, ami feljön még…

A teljes tréning ára: 15000 Ft (részletfizetés lehetséges)

Jelentkezés: eftagi@gmail.com

Ez a tréning NYILVÁNOS lesz: tehát az órákról készült hangfelvételeket később bárki megvásárolhatja – így tudom ezt a nagyszerű, alapos tréninget ilyen jutányos áron a rendelkezésedre bocsátani. Akkor is jelentkezhetsz erre a tréningre, ha nem tudsz részt venni az órákon, de fontos, hogy minél előbb meghallgasd a hangfelvételt, és naponta legalább egyszer kopogtass a forgatókönyvvel (ez kb. 10 percet vesz igénybe) – csak így számíthatunk eredményre! Mivel a látáscsökkenés érzelmi okait célozzuk meg EFT-vel, nem számít, hogy rövid- vagy távollátó vagy…

Technikai feltételek:

Valamennyi tanfolyam és tréning az interneten kereszül, a skype program segítségével zajlik. A skype programot ingyenesen letöltheted az internetről. A jó hallhatóság érdekében szélessávú internet kapcsolatra, és fülhallgató (headset) használatára lesz még szükséged. Ha nem veszel részt személyesen a tréningen, akkor csak internet kapcsolatra van szükséged, hogy a hangfájlokat le tudd tölteni az órák után. De persze többet tudsz profitálni, ha személyesen is részt veszel minél több órán, hiszen így a Te specifikus emlékeden is tudunk dolgozni, tehát hatékonyabban tudjuk oldani a problémát, mintha csak általános forgatókönyvet használunk, vagy a közvetett haszonból részesülsz.

Jelentkezés: eftagi@gmail.com

Előképzettség:

Ehhez a tréninghez nem szükséges különösebb előképzettség. Elegendő, ha elolvastad az EFT kézikönyvet (ingyenesen letöltheted a weblapomról, innen: http://www.emotionalfreedom.net/tagok/Letoltes.html ), és ismered a kopogtató pontokat.

Szeretettel várunk!
(EFT)Agi
Email: eftagi@gmail.com
Skype: eftagi
http://www.emotionalfreedom.net/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése