Keresés ebben a blogban

2013. március 8., péntek

Ask & Receive – Kérd és megadatik!Az “Ask & Receive” (Kérd és megadatik módszer) egy izgalmas, új, egészség támogató felfedezés, amely a lényed mélyén meglévő végtelen hatalmat használja fel arra, hogy egyszerűen kérhess és megkaphasd azt, amire csak vágysz az életedben. Egy egyszerű protokoll használata bárki számára lehetővé teszi, hogy változást kérjen az életében a legkülönbözőbb területeken, és így több örömet, békét, jobb kapcsolatokat, jobb egészséget élvezhessen. A protokoll arra is alkalmas, hogy a fájdalmas emlékeket, traumákat, fizikai fájdalmat oldhassuk vele. Mindössze kérni kell, és mindez, és még ennél több is megadatik!


Forrás: http://www.askandreceive.org/Pages/default.aspx

Erről a módszerről tartok előadást, és gyakorlati bemutatót 2 alkalommal márciusban két kedd délelőtt:

Március 12. – kedd - 9:30 – 11:30 – Ask&Receive – háttér, elmélet, alap protokoll

Március 19. – kedd - 9.30 – 11:30 – Ask&Receive a gyakorlatban valóságos problémák oldására – például: stressz, fizikai fájdalom, sóvárgás ételre/cigerettára….

A két találkozó ára összesen: 2500 Ft

Az Ask&Receive találkozókhoz nem szükséges alaposan ismerni az EFT-t, teljesen kezdők is jöhetnek. Az órák nyilvánosak, tehát a hangfelvételeket bárki megvásárolhatja. Ha ezek az időpontok nem megfelelőek számodra, de érdekel a téma, akkor jelentkezz be, és minden óra után átküldöm Neked a hangfelvételt.

Jelentkezz be az eftagi@gmail.com cimen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése