Keresés ebben a blogban

2013. május 17., péntek

Felkészülés a nyárra!Mielőtt július második hetében elmegyünk szabadságra, szeretnék még néhány tréninget tartani - és elsősorban azok a témák izgatnak, melyek a nyáron valószínűleg Nektek is fontosak lesznek - tehát a karcsú külső, és pergő nyelv, jó kommunikációs készség! Tehát júniusra két tréninget tervezek - egyelőre még csak a nagy körvonalak vannak meg, és a Ti visszajelzéseitek is fontosak lehetnek - elsősorban az időpontokat, és a kezelendő témákat illetően.

“A karcsúság titka: EFT (is)” kurzus

Május végétől, június elejétől, hétköznap délelőtti (esetleg kora délutáni) időpontokban hetente egyszer, vagy kétszeri találkozással szeretnék tartani egy nyilvános karcsúsító tréninget.
A témaink lennének:
1. szeretem a testemet
2. karcsúságot akadályozó korlátozó hiedelmek feltárása és oldása
3. karcsúságot akadályozó, a hájat szükségesnek tartó (védelem, súly, tekintély..stb.) emlékek feltárása és oldása
4. metabolizmus felgyorsítása EFT-vel
5. kényszeres evés oldása – ránktörő vágy oldása
6. egészséges, könnyű ételekhez való vonzódás programozása
7. lelkes testedzés programozása

A sorrendben még nem vagyok biztos, és lehet, hogy még más témákat is érdemes lenne bevenni - ezzel kapcsolatban várom a javaslataitokat, és persze érdekel az is, hogy kik szeretnének jönni a kurzusra. EZ NYILVANOS tréning lesz, tehát akik nem tudnak személyesen részt venni, azok is megrendelhetik a hanganyagot! A tréning folyamán valószínűleg EFT-t, Matrix Reimprinting (Matrix újraírása) és a nagyszerű Ask&Receive - Kérd és megadatik módszereket használjuk majd.

Brush up your English! Alternative Language Learning! Learn through the Stuff You Love!!

As you might know, by profession I am an English and literature teacher, and - Even though, the love of my life is EFT, why not use the knowledge I have amassed all throughout my life? Why not combine all I know in a powerful new method of learning (teaching) English (or any other language) in an easy, elegant manner? That's exactly what I mean to do, and invite You to join me in my exciting studies of AFFORMATIONS. I plan to launch a study group from the beginning of June. I would like to schedule meetings for Saturday and Sunday mornings, and we would study Noah St John's two books: The Little Great Book of Afformations, and The Secret Code of Success. To foster ideal results we are going to use EFT, Ask&Receive and Speed Reading (Photo reading) and eventually visualization, and/or meditation. For more information, suggestions, ideas, write asap.
(ha a fenti szöveg kb. 50%-at megértetted, akkor eleget tudsz ahhoz, hogy csatlakozhass a csoporthoz.)

Tehát izgatottan várom, hogy mit szóltok mindehhez?!

Email: eftagi@gmail.com
Skype: eftagi
http://www.emotionalfreedom.net
http://eftmagyar.blogspot.com
https://www.facebook.com/eft.agi

2 megjegyzés:

 1. Kedves Ági!

  Nekem pont aktuális lenne, mert elsősorban egészségügyi okokból fogynom kéne. Már elkezdtem tornázni, de egy általad nyújtott nem kis segítség biztos csak növelné az esélyeimet a karcsúsodásra. Egyedül az ár amit jó lenne tudnom, hogy vállalni tudom-e.

  Köszönöm a lehetőséget
  Gondyné Ági

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Agi! Még nem vagyok teljesen biztos az árban, mert lehet, hogy bejönnek újabb témak - de ha marad a 7x2 órás terv, akkor úgy kb. 12-14000 Ft árat kalkuláltam - és persze, mint mindig - van lehetőség a részletfizetésre is.

   Törlés