Keresés ebben a blogban

2013. május 29., szerda

Intenzív angol társalgás kurzus, avagy Alternatív angol tanulócsoportJúnius közepétől 3 hétvégét az angol nyelv tanulására/felfrissítésére szánok - mindezt a lehető legalternatívabb módon. A hagyományos tanulási módszerek – mi tagadás – mostanában egyre inkább lassúnak, keservesen fárasztónak és munkaigényesnek tűnnek. Miért is ne vetnénk be azokat az alternatív módszereket, melyek más területeken – úgymint önfejlesztés, öngyógyítás – már bizonyították a hatékonyságukat? Lehet, hogy az EFT-t eddig arra használtad csak, hogy fájdalmas érzelmeket és emlékeket oldjál, de ha ezt tetted, akkor fogalmad sincs arról a végtelenül színes palettáról, ami a rendelkezésedre áll. Gyere, ismerkedj meg egy másik felhasználási lehetőséggel! Tanulj Te is sokkal eredményesebben az EFT – és még néhány más energiapszichológiai és egyéb módszer - segítségével!

Mikor?
Szombat és vasárnap délelőttönként 8:30-tól 12:00-ig (közben egy rövid szünet)
Pontos dátumok: június 15, 16, 22, 23, 29 és 30.
Összesen mintegy 18 óra tanulás, gyakorlás, oldás és programozás!

Mit?
Azaz mi lesz az anyagunk?
Az első tréning anyagának azt az írót és módszert választottam, ami/aki nekem egyik fő kedvencem: azaz Noah St. John könyveit és afformációs módszerét fogjuk tanulmányozni és gyakorolni angolul. Mivel az egyik módszer, amit az eredményesebb tanulás érdekében használunk majd a villámolasás (fotóolvasás) lesz, ezért néhány Paul Scheele anyagot is tanulmányozunk majd mind angolul, mind magyarul.

A következő könyveket és hanganyagokat fogjuk használni a tréning során:

Noah St. John
The Secret Code of Success
A siker titkos kódja
The Great Little Book of Afformations
The Great Little Book of Afformations – audiobook

Paul Scheele:
Villámolvasás
Photoreading Manual
Photoreading activator pdf
Photoreading activator Paraliminal audio

Angol-magyar szótár
Magyar – angol szótár

Az órákat legalább 90%-ban angolul szeretném tartani, de persze, ha szükséges, bármit szívesen elmagyarázok magyarul is – de a tanulás szempontjából hasznosabb, ha végig angolul beszélünk. Az első hétvégén gyakoroljuk – vagy akik nem ismerik, azoknak röviden megtanítom - a fotóolvasást, és elmagyarázom, hogy miért fontos, és hogyan működik. Ehhez - előtanulmányként - már most érdemes elolvasni Paul Scheele Villámolvasás című könyvét, és kicsit gyakorolhatjátok is a fotóolvasást. Ezután meghatározzuk a célt, amit el akarunk érni minden egyes könyv fotóolvasásával, és egyenként programozzuk a célt, majd fotóolvassuk a könyveket.

A második hétvégén elkezdjük feldolgozni a Noah St. John könyvek anyagát, tehát megbeszéljük a kezdő fejezetekben leírt gondolatokat és módszereket, és oldjuk mindazokat a félelmeket, problémákat, negatív érzéseket, melyek felmerültek Bennetek a tanulás, az angol beszélgetések folyamán. Ezután újra meghatározzuk, és programozzuk a célokat.

A harmadik hétvégén tovább megyünk a könyvek anyagában, és megvitatjuk a felmerült gondolatokat, valamint azt is, hogy milyen szinten voltatok képesek az afformációs módszert beépíteni a napi rutinotokba, és e közben milyen tapasztalatokat szereztetek. Menet közben továbbra is oldunk minden esetlegesen felmerült negatív érzést, blokkot, emléket, vagy korlátozó hiedelmet, és továbbra is programozzuk a célt/célokat. Mindezt lehetőleg angolul tesszük majd, bár (ha szükséges) szívesen segítek, és ha úgy érzitek, hogy egy-két szót nem értetek, akkor mindig kéznél van a tolmács!

A tréninget on-line formátumban, a skype program segítségével tartom. Az órák után a csoport tagjai megkapják a hangfelvételt.

A teljes tréning ára: 16000 Ft (részletfizetés lehetséges)

Jelentkezés és további informació az eftagi@gmail.com címen.

Brush up your English! Alternative Language Learning! Learn through the Stuff You Love!!

As you might know, by profession I am an English and literature teacher, and - Even though, the love of my life is EFT, why not use the knowledge I have amassed all throughout my life? Why not combine all I know in a powerful new method of learning (teaching) English (or any other language) in an easy, elegant manner? That's exactly what I mean to do, and invite You to join me in my exciting studies of AFFORMATIONS. I plan to launch a study group from the middle of June. I would like to schedule meetings for Saturday and Sunday mornings, and we would study Noah St John's two books: The Little Great Book of Afformations, and The Secret Code of Success. To foster ideal results we are going to use EFT, Ask&Receive and Speed Reading (Photo reading) and eventually visualization, and/or meditation. For more information, suggestions, ideas, write asap.
(ha a fenti szöveg kb. 50%-at megértetted, akkor eleget tudsz ahhoz, hogy csatlakozhass a csoporthoz.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése