Keresés ebben a blogban

2013. szeptember 3., kedd

Halogatás Oldása tréning



Nyilvános tréning “Halogatás oldása EFT-vel” címmel. A nyilvános tréningek hanganyagát nem csak a résztvevők, hanem bárki megvásárolhatja. Ezek a tréningek épp ezért olcsóbbak is, mint a zárt csoportos foglalkozások.

Szeptember 17.-től kedd délelőttönként szeretnék tartani órákat ebben a témakörben. Hat alkalommal találkozunk majd azért, hogy együtt feltárjuk a halogatás mögött meghúzódó mélyebb okokat, emlékeket, és ezeket azután együtt oldjuk.

A teljes tréning ára: 10000 Ft.

Ha személyesen nem tudsz részt venni minden órán, akkor is bejelentkezhetsz, és velünk együtt tanulhatsz, fejlődhetsz a hangfelvételek segítségével.


Dátumok:
Szeptember  17., 24. október 1., 8., 15., és 22.

Kiscsoportos foglalkozások – mély szinten oldjuk a negatív mintákat, támogatjuk egymást.

Minden tanfolyami napon reggel 9:30-kor találkozunk a kb. két órás foglalkozásra .

A témáink a következők lesznek:

Halogatok, mert:

- Félek a kudarctól…
- Félek a sikertől…
- Csak akkor kezdek bele, ha tökéletesen tudom csinálni! Előbb még elvégzem ezt a tréninget, megtanulom még ezt a technikát..stb.
- Ha megcsinálom, befejezem, akkor félek, hogy mindenki rám figyel majd, kitűnök, láthatóvá válok – és ez veszélyes, ez nem biztonságos…

És bármi más témán, ami még feljön.

Akkor várom Tőletek a híreket, tapasztalatokat, és a jelentkezéseket az eftagi@gmail.com címen, vagy skype-on keresztül. A skype azonosítóm: eftagi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése