Keresés ebben a blogban

2013. október 27., vasárnap

Merj ragyogni – 40 napos kopogtató kihívás"A legnagyobb félelmünk nem az, hogy kevesek vagyunk. A legnagyobb félelmünk az, hogy végtelenül erősek vagyunk. Nem sötétségünk rémít meg legjobban minket, hanem a belőlünk áradó fény. Azt kérdezzük magunktól: ki vagyok én, hogy brilliáns, gyönyörű, tehetséges, és fantasztikus legyek? Valójában úgy kell feltenni a kérdést: ki vagy te, hogy ne lehetnél mindez? Isten gyermeke vagy. Az, hogy összehúzod magad, nem szolgálja a világot. Semmi megvilágosult nincs abban, ha összegörnyedsz, csakhogy az emberek ne érezzék gyengének magukat körülötted. Mindannyiunknak ragyognunk kellene, ahogy a gyermekek teszik. Arra születtünk, hogy rajtunk keresztül megnyilvánuljon Isten dicsősége, amely bennünk van. Nemcsak néhányunkban, mindenkiben. És ahogy hagyjuk saját fényünket felragyogni, akaratlanul is engedélyt adunk másoknak, hogy ugyanezt tegyék. Ahogy megszabadulunk saját félelmeinktől, a jelenlétünk automatikusan felszabadítja a többieket is." (Marianne Williamson)

Már régen nem ragyogtunk – pedig mennyire fontos. Mi sem mutatja ezt jobban mint az, hogy rögtön az első “Halogatás oldása” órán felmerült, hogy – többek között – azért is halogatok, mert nem merem megmutatni, hogy igenis, képes vagyok rá. Nem merem kiengedni magamból a fényt. Félek, hogy mi történik, ha a világ rájön, hogy milyen erős, hatalmas, ragyogó lény vagyok én!

Így aztán rögtön azzal kezdtünk, hogy mindjárt az első órán alaposan körbejártuk ezt a félelmet, hogy “nem merek ragyogni”. Oldottunk mindent, ami csak feljött, de ezzel persze még nem intézhettünk el egy ilyen “nagy falatot”. A harci feladat továbbra is az, hogy naponta dolgozunk ezen a témán. Így született meg a 40 napos “Merj ragyogni kopogtató kihívás” ötlete (a csodakopogtatás kihívások mintájára).

Tehát felhívást – és kihívást - intézek valamennyiőtökhöz! És ez nemcsak azoknak szól, akik részt vesznek a Halogatás oldása EFT-vel tréningen, hanem mindannyiótoknak, akik hajlandóak vagytok a kihívást elfogadni egy erősebb, energikusabb, ragyogóbb én felfedésére! A mai naptól kezdve (vagy attól a naptól kezdve, amikor felveszitek a kesztyűt) 40 napig naponta kétszer kopogtassuk be a fenti Marianne Williamson idézetet! Mivel pozitív megerősítésről van szó, bármelyik ponton kezdhetünk, és egyszerűen, tetszés szerint mondjuk a szöveget míg  kopogtatjuk a pontokat. Én egy alkalommal háromszor egymás után szeretem bekopogtatni a szöveget. Úgy érzem, így kapom meg  a megfelelő lendületet, és mire harmadjára ismétlem a szöveget, már majdnem el is hiszem!

Tehát ajánlom Nektek is, hogy naponta két ülésben, egy-egy alkalommal egymás után háromszor kopogtassátok végig a szöveget. Közben persze fontos odafigyelni arra, hogy mit érzel: testi szinten, és lelkileg is. Ha tehát feljönnek erős érzelmek, testi érzetek, emlékek, negatív gondolatok, hitek, akkor ezeket fontos lejegyezni, hiszen ezeket kell oldani ahhoz, hogy valóban lényünk valamennyi része elhigyje, hogy tudunk ragyogni, hogy akkor is biztonságban vagyunk, ha felragyogtatjuk az igazi énünket, és a környezetünk akkor is elfogad minket, ha gyönyörű fényburokban sétálunk közöttük.

A csoport tagjai közül néhányan már javában dolgoznak ezen a témán, és néhány pozitív visszajelzés is érkezett már. Nagyon örülnék én is, és valószínűleg mindazok, akik felveszik a kesztyűt, ha megírnátok a tapasztalataitokat, és a sikereket is!

(A Halogatás oldása EFT-vel tréning hanganyaga megrendelhető az eftagi@gmail.com címen)

Jó kopogtatást és gyönyörű, ragyogó napot kívánok Nektek.
Üdv,
(EFT)Agi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése