Keresés ebben a blogban

2013. november 27., szerda

“Túl sok, kár belekezdeni” – ingyenes EFT teleóra december 1.-én vasárnap délelőtt 10-től
On-line EFT teleóra a “túl sok” érzés oldására – mindenkit szívesen látunk ezen az ingyenes EFT teleórán (akinek van internet hozzáférése.)

Nyomasztóan sok a dolgom…….

Elborít a munka halmaz…..

Úgyis hiába, kár is belefogni, úgysem tudom időben befejezni!.........

Egyszerűen megsemmisítő, ha belegondolok, hogy mi mindent kell megcsinálnom…

Nem bírom egyedül, és nincs senki, aki segítene…

Eláraszt, földbe döngöl a rengeteg tennivaló….

Szinte megbénít, rámnehezedik a sok munka, a sok kötelesség…

Hányszor mondtuk ki, vagy csak éreztük át a fenti mondatokat? Es hányszor tapasztaltuk meg az érzést, hogy a “túl sok” gondolata ahelyett, hogy lázas tevékenységre ösztönzött volna minket, szinte ólmos fáradtsággal töltötte fel minden tagunkat, és szinte kétségbeesett gyorsasággal igyekeztünk a negatív érzéstől megszabadulni, elmenekülni! Tehát…azonnal, és fantasztikus hatékonysággal ……HALOGATNI kezdtünk. Igen, ez nemcsak a leggyakrabban  bekattanó automatikus válasz a “túl sok muka” érzésre, de ráadásul teljesen természetes, és minket védelmező reakció. Hiszen kinek jó az, ha szörnyen érzi magát? A tudatalattiban lakozó bölcsebb énünk pontosan tudja, hogy ilyenkor csupa negatív, életet tagadó, ártalmas vegyi anyag termelődik a testünkben, és kerül a véráramba, majd onnan minden egyes sejtünkbe. Nagyon természetes, és rendkívül intelligens a részéről az, hogy bekattintja a halogatás mechanizmusát, és eltereli a figyelmünket a tennivalókról valami kellemesebb gondolat, valami kellemesebb téma felé. A probléma csak az, hogy sem a tennivaló, sem a negatív érzés nem tűnik el nyomtalanul.  Mindössze egy későbbi időpontra lett átirányítva… és egy későbbi időpontban még több erővel és intenzitással tör majd ránk! Ès végül is, halogatni sem lehet örökkön örökké.

Sokkal célravezetőbb tehát, ha a negatív érzést oldjuk, és programozzuk a pozitív célt; ami lehet az, hogy gyorsan, hatékonyan elvégezzük a dolgunkat, vagy lehet az is, hogy képesek vagyunk segítséget kérni, vagy kiállni magunkért, ha esetleg olyan munkát akarnak a nyakunkba sózni, ami igazából nem a mi felelősségünk. Sőt kopogtatás alatt felmerülhetnek olyan kreatív, meglepő megoldások is, amelyekre addig a logikus elménkkel nem is gondoltunk, fel sem merültek bennünk!

A közelmúltban tartott “Halogatás oldása EFT-vel” tréningen hatékonyan oldottunk több negatív mintát is, amelyek halogatáshoz vezetnek, de erre az egyre már nem jutott idő – túl sok negatív minta, túl sok feloldandó probléma..stb.

Így most meghivlak Téged is, hogy csatlakozz a csoport munkájához, és tapasztald meg a saját bőrödön, hogy a negatív érzések, a negatív minták oldásával sokkal hatékonyabban tudjuk oldani a halogatást, mint azzal a bizonyos vasakarattal, ami egyébként is legtöbbünknek nem a legerősebb oldala (sajnos).

Ez egy nyitott, ingyenes óra – tehát bárki részt vehet rajta – nem szükséges EFT előtanulmány – én vezetlek majd Benneteket. Mindössze nyitott gondolkozásmódra van szükség és arra, hogy hajlandó legyél a változásra, és a változásért hajlandó legyél tenni is!

Szívesen látlak tehát most vasárnap (2013. December 1.-én) 10:00 órától az on-line konferenciateremben egy kis közös EFT kopogtatásra. Jelentkezés az eftagi@gmail.com címen.  Az órán való részvételhez szélessavú internet kapcsolat, és skype szükséges. (Ha nem akarsz aktívan részt venni, csak hallgatni szeretnéd az órát, akkor elegendő az internet kapcsolat).

Várom tehát a jelentkezésedet az eftagi@gmail.com címen.

Addig is, míg találkozunk..

További szép napot és jó kopogtatást!
Üdv,
Agi

Fontos: A “Halogatás oldása EFT-vel” tréning teljes hanganyaga megvásárolható nálam.
További információ és rendelés az eftagi@gmail.com címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése