Keresés ebben a blogban

2013. december 18., szerda

Karácsonyi vásár

Proxy tréning hanganyaga 50%-os engedménnyel

Az egyik legnépszerűbb tréningem hanganyagát bocsátom rendelkezésedre December végéig 50%-os kedvezménnyel!

A karácsonyi szeretet és segítőkészség jegyében fogadd tőlem szeretettel ezt a kedvezményes lehetőséget! A tréning maga különben is erről szól: segítésről, kapcsolatokról, és az egész életünket átjáró energia-hálózatról!

Arról, hogy minden gondolatunk, minden rezgésünk hatással van egész világunkra – még ha ennek általában nagyon kevéssé vagyunk is tudatában. A tréning megtanít arra, hogy hogyan használhatjuk a szándékunkat, és az EFT kopogtatást (ebben az esetben különböző EFT proxy kopogtatási módozatokat) arra, hogy ez a hatás minél pozitívabb, minél gyógyítóbb legyen mind a magunk, mind szeretteink, mind a fizikai világunk élő és élettelen egyedei számára.

A proxy kopogtatásról részletesen olvashatsz egy korábbi blogomban itt:


A hanganyag a 2010. januárjában, és a 2011. októberében tartott két nyilvános proxy tréningem anyagát tartalmazza internetről letölthető mp3-as hangfájlok formájában. A két tréning anyaga ugyanaz – tehát ugyanazokat a technikákat tanítottam meg mindkét alkalommal – de természetszerűleg a témák, és a kopogtató forgatókönyvek mások, hiszen mindig az adott csoportban felmerült problémákon, célokon dolgoztunk. Én nagyon hasznosnak tartom, hogy két teljesen más csoportban, teljesen más szemszögből, más-más kérdéseken és válaszokon keresztül sajátíthatjátok el ugyanazokat a technikákat. Mindkét tréning 6-6, egyenként kb. másfél órás teleórából áll. A témáink a következőek voltak.

1. óra – Proxy kopogtatás mások gyógyítására, mások megsegítésére.
Ezen az órán a klasszikus proxy kopogtatást tanítottam, amelyről Gary Craig weboldalán vagy cikkeiben is olvashatsz, és amelyet részletesen leírtam első könyvemben, és a fent említett blogbejegyzésben is. Ezt a fajta proxy kopogtatást nagyszerűen használhatod gyógyításra, vagy mások viselkedésének, teljesítményének befolyásolására, javítására.

2., 3. és 4. óra – Ezeken az órákon a kapcsolataink javításán dolgoztunk, és ehhez egy speciális proxy kopogtatási technikát használtunk. Kapcsolataink alapvetően meghatározzák életünk minőségét. Milyen sokszor érezzük azt, hogy teljesen kiszolgáltatottan, szenvedő alanyként éljük meg ezeket a kapcsolatokat! Pedig erre semmi szükség. Az órákon tanult technikákat felhasználhatod arra, hogy javítsd kapcsolatodat szeretteiddel, családtagjaiddal, barátaiddal, munkatársaiddal..stb. De ez csak az érem egyik oldala. Sokan nem ismerjük fel, hogy úgynevezett egyéniségünk is számtalan részből tevődik össze – ha ráhangolódunk lényünk különböző részeire (például: belső kritikus), ezeknek hangot adunk, és szükség esetén gyógyítjuk őket, akkor meglepő felismerések és változások jöhetnek létre.


5. óra – Belső gyermek folyamat. Az 5. órán egy nagyon finom, mély, meditációs folyamatot élünk meg: felvesszük a kapcsolatot a bennünk élő sebzett gyerekkel, és proxy kopogtatással gyógyítjuk őt. Ezt a mély, bensőséges kopogtatást érdemes többször is megtapasztalni, és így akár több traumatikus élményt is fel tudunk oldani ezzel a segédeszközzel.

6. óra – Állatok, növények és helyek energetikai gyógyítása. Bölcs dolog felismerni, és a gyakorlatba átültetni a tudást, hogy minden energia, és minden mindennel összefügg, hogy senki sem különálló egység, hanem egy összefüggő energiatenger részei, vízcseppjei vagyunk. Nagyon előrevivő elfogadni, és használni azt az elvet, hogy -  ahogy az energia rezgését saját magunkban megváltoztatjuk - hatással lehetünk mind az élő, mind az élettelen dolgokra, tárgyakra a világunkban. Ezt gyakoroljuk  a proxy kopogtatást  használva technikaként ezen az utolsó órán.

A teljes tréning ára 9000 Ft – MOST a karácsonyi vásár keretében 50%-os kedvezménnyel: 4500 Ft

December 31.-ig érvényes a kedvezmény, tehát akár karácsonyi, akár újévi ajándékként is megvásárolhatod a hanganyagot – az internetről a vásárlást követően azonnal le tudod tölteni a hangfájlokat – tehát időt, energiát, és jelentős mennyiségű pénzt takarítasz meg!

Rendelés: eftagi@gmail.com címen

Boldog Karácsonyt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése