Keresés ebben a blogban

2014. január 16., csütörtök

Írd át a múltat, formáld át a jövőt – ingyenes EFT teleóra január 25.-én
Negatív emlék oldása a Mátriksz újraírása (haladó) EFT technika használatával

“Írd át a múltat, formáld át a jövőt” – ez a mottója Karl Dawson és Sasha Allenby nagyszerű könyvének, melyben egy forradalmian új,  haladó EFT technikát -  melyet Karl fejlesztett ki – mutatnak be és tanítanak meg a nagyközönségnek.

Sajnos a könyvet magyarul még nem olvashatjátok, de az angolnyelvű kiadás mellett már legalább 6 nyelven, köztük franciául és japánul is megjelent.

Teljesen jogos a lelkesedés és a nagy siker, hiszen egy csodálatos új módszerről van szó, amely (bár az EFT technikán alapul), annál még gyorsabb, még hatékonyabb, és kimondottan pozitív a végkicsengése!

Ennek az az oka, hogy amikor ezt a technikát alkalmazzuk, akkor nem elégszünk meg azzal, hogy a negatív blokkot oldjuk, hanem ezen felül minden esetben biztosítjuk, hogy a negatív emlék, kép, hit, szokás helyére beírunk egy pozitív képet, szokást, hitet!

Az elkövetkező napokban - itt a blogomon - bővebben is írok majd erről a nagyszerű technikáról, és a január 25.-i ingyenes teleórán a gyakorlatban is megtapasztalhatjátok ezt a módszert; hiszen ezt a technikát alkalmazom majd arra, hogy egy önként jelentkező résztvevő negatív emlékét oldjuk, és egy új, pozitív képet, hitet ültetünk majd be az energiamezőbe, vagy Mátriksz-ba. Figyeljétek hát az elövetkezendő blogokat, és ha tetszik, amit hallotok, olvastok róla,  akkor jelentkezzetek be a teleórára az eftagi@gmail.com címen.

Várom a jeletnkezéseket, és persze, ha bármilyen kérdésed van, irj az eftagi@gmail.com címre, vagy keress skype-on.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése