Keresés ebben a blogban

2014. január 30., csütörtök

Szeretem magam tréning február 8.-tólÖnbizalom, önbecsülés erősítése EFT-vel


"A legnagyobb félelmünk nem az, hogy kevesek vagyunk. A legnagyobb félelmünk az, hogy végtelenül erősek vagyunk. Nem sötétségünk rémít meg legjobban minket, hanem a belőlünk áradó fény. Azt kérdezzük magunktól: ki vagyok én, hogy brilliáns, gyönyörű, tehetséges, és fantasztikus legyek? Valójában úgy kell feltenni a kérdést: ki vagy te, hogy ne lehetnél mindez? Isten gyermeke vagy. Az, hogy összehúzod magad, nem szolgálja a világot. Semmi megvilágosult nincs abban, ha összegörnyedsz, csakhogy az emberek ne érezzék gyengének magukat körülötted. Mindannyiunknak ragyognunk kellene, ahogy a gyermekek teszik. Arra születtünk, hogy rajtunk keresztül megnyilvánuljon Isten dicsősége, amely bennünk van. Nemcsak néhányunkban, mindenkiben. És ahogy hagyjuk saját fényünket felragyogni, akaratlanul is engedélyt adunk másoknak, hogy ugyanezt tegyék. Ahogy megszabadulunk saját félelmeinktől, a jelenlétünk automatikusan felszabadítja a többieket is." (Marianne Williamson)

Ez a gyönyörű Marianne Williamson idézet újra és újra felbukkan az életemben. A hírlevelek csak úgy zsonganak tőle! A sikertörténetekben újra és újra megemlítik, hogy mindössze azzal, hogy naponta bekopogtatták a fenti gyöngéd, inspiráló szavakat, csodálatos átalakulást voltak képesek elérni.

És talán nem meglepő, hogy az egyéni kezeléseken is egyre –másra vagyok kénytelen rádöbbenni, és rádöbbenteni a társamat, hogy letagadjuk/megtagadjuk a legigazabb jogunkat, a legsajátabb tulajdonunkat – a saját belső erőnket, hatalmunkat – a belső ragyogásunkat.

Ez a fény, ez az erő mindannyiunknak sajátja – velünk született jogunk és örökségünk. Mégis hányan létezünk az örök áldozat szerepében, tehetetlenül várva, kiszogáltatva az élet újabb viharának. Úgy érezzük, hogy semmit sem tehetünk – nincs meg bennünk az erő, az önbizalom, hogy kiálljunk magunkért, és valóban erős kézzel mi saját magunk irányítsuk életünk hajóját…

Ha ebből valami Rád is igaz, akkor a “Szeretem magam – Önbizalom, önbecsülés fokozása EFT-vel” tréninget Neked találták ki!

Bármi a célod, bármilyen problémát szeretnél feloldani, csakis akkor érhetsz el sikert, ha bízol saját magadban, ha elhiszed, hogy megérdemled a sikert, ha hiszel abban, hogy érdemes vagy arra, hogy boldogan élhess. Mégis hányan vagyunk, akiknek még az is nehézséget okoz, hogy kimondjuk az EFT Alapállítás pozitív megerősítését:” Szeretem és elfogadom magam”.

Pedig ha erre nem vagyok képes, akkor hogy is képzelhetem, hogy bármilyen célt elérhetek, vagy bármilyen problémát feloldhatok? Ezeket a mélyen megbúvó, minden sikerünket megtorpedózó gyökérokokat/mesterhiteket célozzuk meg a hat teleórából álló sorozatban.

A kiscsoportos foglalkozások alatt feltárjuk azokat a hiteket, és traumatikus élményeket, melyek negatív önképhez, önbizalomhiányhoz vezettek, sejti szinten oldjuk ezeket, majd új, pozitív hitekkel váltjuk fel a régi negatív érzéseket, mintákat.

A foglalkozásokat kis csoportban, biztonságos körben tartjuk. Ez egy nyilvános tréning, tehát az órák hanganyagát bárki megvásárolhatja. Ha személyesen nem tudsz részt venni minden órán, akkor is bejelentkezhetsz, és velünk együtt tanulhatsz, fejlődhetsz a hangfelvételek segítségével.

Az órákat hat hétvégén szombat délelőttönként tartjuk 10:00-től. Egy-egy foglalkozás kb. 2 óra.

Dátumok:
Február 8., 15., 23., március 15., 22. és 29.

A teljes tréning ára: 8000 Ft

Jelentkezés az eftagi@gmail.com címen

A január 25.-én tartott ingyenes “Írd át a múltat, formáld át a jövőt” címmel tartott EFT teleórán beszéltem erről a tanfolyamról is a bevezetőben. Ha nem vettél részt az órán, és érdekel ez az anyag, akkor hallgasd meg a  teleóra felvételét itt:
  

Amikor a fenti linkre kattintasz - vagy ha esetleg így nem működik, akkor másold a linket az internet böngésző felső, kereső mezejébe - kinyílik egy weboldal. Itt először a "Click here to listen in" linkre, majd a "Replay" melletti kis nyílra kattintva meghallgathatod az órát. Azt ajánlom azonban, hogy minél előbb töltsd le a hanganyagot a kék download linkre kattintva. Még egyszerűbb, és gyorsabb, ha jobb egérrel kattintasz a download linkre, és a legördülő menüben a "Mentés, mint" opciót választva el tudod menteni az mp3-as fajlt oda, ahova akarod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése