Keresés ebben a blogban

2014. február 1., szombat

„Az öt sérülés tréning” – kezdődik február 9.-én


-->
„Az öt sérülés tréning” – kezdődik február 9.-én

Észrevetted-e már, hogy amikor valakit vádolsz valamivel, ő ugyanazzal vádol téged?”

Amíg egy tapasztalatot nem elfogadásban élünk meg, vagyis ítélkezve, bűntudattal, félelmemben, megbánással vagy az elfogadás hiányának bármilyen más formáján keresztül, addig újra és újra olyan körülményeket és személyeket fogunk magunkhoz vonzani, melyekkel ismét azt a tapasztalatot éljük meg.

Ezért olyan fontos, hogy megtanuljuk a lehető legjobban meismerni és elfogadni önmagunkat. Így egyre kevesebbszer fogunk olyan helyzetekbe kerülni, melyekben szenvedünk.”

Ezek a bölcs szavak Lise Bourbeau, kanadai pszichológus „Az öt sérülés” című könyvében szerepelnek. Hosszú évtizedes kutatómunka alapján, Lise Bourbeau ebben a könyvében részletesen leírta, és könnyen érthetővé és elérhetővé tette a ma embere számára a gyermekkorban átélt konfliktusokból eredő sérüléseket, és az azokból származó, idősebb korban megjelenő testi tüneteket.

De nem elég felismerni a sérüléseket, hanem fel is kell azokat oldani a gyógyuláshoz. Erre a célra az EFT technika alkalmazása az egyik legnagyszerűbb módszer.

Királyi Emmi EFT terapeuta több, mint egy(két?) éve találkozott először Lise munkájával, és annyira megragadta ez a téma, hogy azóta napi szinten gyakorolja és éli meg a könyvben leírt gondolatokat és felismeréseket.

Ezt a hosszú és alapos felkészülést követően, most februártól lehetőség nyílik arra, hogy az öt sérüléssel - egy-egy témakörrel - havi bontásban, 3 egymást követő vasárnap délelőtt Ti is megismerkedhessetek! Három tapasztalt és megfelelő háttértudással rendelkező EFT tanácsadó segítségével és támogatásával ezeket a sérüléseket most a saját életetekben, személyes tapasztalataitok feldolgozásán keresztül  feloldhatjátok, és így mély szinten átalakíthatjátok mind a lelki, mind a fizikai-testi valóságotokat.

A Benneteket gyengéd kézzel vezető három EFT tanácsadó:

Királyi Emmi 
 
Dénes Éva

Csontos Ágnes

Februárban és márciusban én (Csontos Ági) tartom az oldásokat. Éva vezet áprilisban és májusban - a júniust pedig még megkell beszélnünk.

Emmi minden óran részt vesz majd – ő az, aki az öt sérülést a legalaposabban, a legmélyebb szinten tanulmányozta, és magát a gyógyulási folyamatot mélyebb szinten megtapasztalta - tehat ő támogat és vezet minket, és ha félrecsusznánk, akkor vissztérít a helyes útra.

Az "Öt sérülés" tréning február 9.-én (vasárnap délelőtt 10-től)
kezdődik. Havonta három alkalommal találkozunk egy-egy kb. 2 órás teleórára. Összesen 15 találkozó lesz; a tréning februártól június végéig tart.

FONTOS: A tréninget egy on-line konferenciateremben tartjuk. A részvételhez mindössze egy komputerre, szélessávú internet kapcsolatra és skype-ra van szükséged. A jó hangminőség érdekében fejhallgató (headset) használata javasolt.

Az órákat biztonságos légkörben, zárt csoportban tartjuk. Valamennyi találkozóról készül hangfelvétel, melyet a csoport tagjai az órák után megkapnak.

Időpontok:  (vasárnap délelőttönként 10 órától)
Február 9., 16., 23 és március 16., 23 és 30.
Az április-június időpontokat később adjuk meg, de a vasárnap délelőtt 10. órai kezdés marad végig).

A teljes tréning ára: 30000 Ft (részletfizetés lehetséges)

A január 25.-én tartott ingyenes “Írd át a múltat, formáld át a jövőt” címmel tartott EFT teleórán Emmi tartott egy bevezető előadást az öt sérülésről. A teleóra felvételét itt hallgathatjátok meg:


Amikor a fenti linkre kattintasz - vagy ha esetleg így nem működik, akkor másold a linket az internet böngésző felső, kereső mezejébe - kinyílik egy weboldal. Itt először a "Click here to listen in" linkre, majd a "Replay" melletti kis nyílra kattintva meghallgathatod az órát. Azt ajánlom azonban, hogy minél előbb töltsd le a hanganyagot a kék download linkre kattintva. Még egyszerűbb, és gyorsabb, ha jobb egérrel kattintasz a download linkre, és a legördülő menüben a "Mentés, mint" opciót választva el tudod menteni az mp3-as fajlt oda, ahova akarod.

Ha mindez felkeltette az érdeklődésedet, várjuk jelentkezésedet: eftagi@gmail.comkiralyiemmi@t-online.hu, eva.denes@gmail.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése