Keresés ebben a blogban

2014. február 4., kedd

Mátriksz gyakorlócsoport – február 11.-től
Tavaly tartottam  egy nagy sikerű, és izgalmasan érdekes előadássorozatot a Mátriksz újraírása technika bemutatására.

A Mátriksz újraírása technika egy új energia pszichológiai technika, melyet Karl Dawson – EFT mester - alkotott és fejlesztett ki 2006-tól kezdődően. A technika azóta is egyre fejlődik és változik, hiszen az alapötlettől napjainking a használat során mind az alapító, mind azok az EFT terapeuták, akik megtanulták és rendszeresen alkalmazzák a módszert, változtattak rajta, fejlesztették, újabb, és újabb felfedezések tapasztalatok által egyre tökéletesebé fejlesztették.

A Mátriksz újraírása technika elsősorban a traumák hatékony és fájdalommentes oldásában felülmúlhatatlan, és sokat köszönhet a napjainkban hatalmas ugrásokkal fejlődő új tudományoknak, mint: kvantum fizika, és epigenetika.

Maga a technika nagyon egyszerű, és nagyrészben a hagyományos EFT technikákra épül – de sokkal mélyebb szinten tudjuk oldani a traumákat, gyorsabban is, mint hagyományos EFT-vel, és ami számomra a legfontosabb különbség az az, hogy a Mátriksz-nál mindig beírunk egy új, pozitív emléket, mintát, programot a negatív emlék, program helyére. Számomra ez az egyik legfontosabb plusz, amit ez a technika számunkra adhat

A tavaly tartott Mátriksz újraírása előadássorozat természetes következménye az a  gyakorló csoport, amit most februárban szeretnék beindítani. Nagyon fontos, hogy ne csak elméleti síkon, de a gyakorlatban is alaposan átvegyük, és újra és újra használjuk is a Mátriksz technikákat. Tehát szívesen várom a tavalyi csoport tagjait – ha szeretnétek felfrissíteni a tudásotokat, vagy teljesen új jelentkezőket is szívesen látunk – ha megfelelő előképzettséggel rendelkeztek. Tehát ha alapszinten ismered az EFT technikát, és találkoztál már a Mátriksz technikával is, legalább alapszinten, gyere, kopogtass velünk a Mátriksz-ban.

Azoknak, akik még nem ismerik a technikát, ajánlom, hogy vásároljátok meg a tavalyi nyilvános tréningem hanganyagát. Február hónap folyamán ez a hanganyag  40%-os kedvezménnyel kapható – 3500 Ft helyett 2000 Ft-ért.

A most kezdődő Mátriksz gyakorló csoport tagjaival három alkalommal találkozunk majd kedd délelőttönként egy kb 2 órás telórára – és valós eseteken gyakoroljuk a Mátriksz újraírása technikát.

Időpontok (mindig kedd délelőttönként 10:00 órától):
Február 11., 18., és 25.

A három találkozó ára összesen: 5000 Ft

Ez egy zárt csoport lesz, tehát a hangfelvételeket csak a csoport tagjai kapják meg – ha nem tudsz részt venni  egy, vagy több órán, de szeretnéd megkapni a hangfelvételeket, akkor jelentkezz be a csoportba!

Jelentkezés: eftagi@gmail.com

A január 25.-én tartott ingyenes “Írd át a múltat, formáld át a jövőt” címmel tartott EFT teleórán Mátriksz technikával oldottunk egy emléket – ha érdekel, hallgasd meg a felvételt. A teleóra felvételét itt hallgathatjátok meg:


Amikor a fenti linkre kattintasz - vagy ha esetleg így nem működik, akkor másold a linket az internet böngésző felső, kereső mezejébe - kinyílik egy weboldal. Itt először a "Click here to listen in" linkre, majd a "Replay" melletti kis nyílra kattintva meghallgathatod az órát. Azt ajánlom azonban, hogy minél előbb töltsd le a hanganyagot a kék download linkre kattintva. Még egyszerűbb, és gyorsabb, ha jobb egérrel kattintasz a download linkre, és a legördülő menüben a "Mentés, mint" opciót választva el tudod menteni az mp3-as fajlt oda, ahova akarod.

Ha mindez felkeltette az érdeklődésedet, várom jelentkezésedet: eftagi@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése