Keresés ebben a blogban

2014. február 21., péntek

Zsófi csodakopogtatás sikere
Kedves Csodakopogtatók! Zsófi küldte be az alábbi csodakopogtatás sikert – amit már csak azért is nagy örömmel közlök, mert nemcsak sikert, hanem jó tanácsot is tartalmaz. Valóban, ahogy Zsófi írja, érdemes azt a megerősítést használni, hogy “minden jó megtörténik”.

További nagyszerű csodákat kívánok mindenkinek! – és ha Veled is történt apró, vagy nagyobb csoda – írd meg, hogy még lelkesebben kopogtassunk valamennyien tovább!


Kedves Ági!

A  csodakopogtatás tréninged első benyomásra kissé félős. Az agykontrollosoknak a negatív dolgok sulykolásának tűnik a ráhangolódás rész. Idő után kiderül, el is mondod, ezek az életünk során felhalmozott negatív hiedelmek, fixa ideák.
Első naptól bekapcsolódtam a 40 napos csodakopogtatásba.
Kiderült az  eltelt 25-26 nap során:
1. legtöbb ember meg akarja szabni, hogy mi legyen a csoda, ami történik vele. Nos, az én tapasztalatom szerint, mióta kopogtatok váratlan csodák történnek. 
2.És fura módon nem feltétlen azzal a dologgal kapcsolatos ami történik, hanem a legfőbb megoldásra váró problémám oldódik meg hirtelen és  csak pislogok. A megoldás nem várt módon történik. És nem az esetünkben túlsúlyomra, vagy önbecsülésemmel, hanem ami a legfontosabb gondom, az oldódik meg.
Mióta csoda kopogtatok, rádöbbentettél megrögzött szófordulataimra s ezeket igyekszem veled oldani és a "Minden jó megtörténik életemben" affirmációt kopogtatom be energiarendszerembe,lelkesen, hittel..
Nem várt fordulat következett be életemben az elmúlt hetek alatt  családi, párkapcsolati problémáim oldásában. Azért nem írom, hogy pozitív, mert még nem derült ki, hogy valóban így a jobb? 

1. Amit 20 év alatt képtelen voltam megoldani párkapcsolatomban, most 25 nap elég lenne? Úgy tűnik. Bár nem a szakítást gondoltam csodának, de ha ez a legjobb mindenkinek? 2 hete nincs kommunikációm a problémás párommal. Ez egyedülálló, kicsit rémítő megoldás. Ez van.
2. A gyermekeim kevesebb időt töltöttek velem utóbb, a rohanó élet csapdájában. Egyik nap a lányom elvitt üzleti útra és egy napot együtt töltöttünk. Erre évek óta nem volt példa. Beszélgettünk, a tárgyalását kivéve egész nap. Teljesült a csoda.
3. Egészségi téren: Étvágyam is csökken, fegyelmezettebb vagyok, amire példa nem volt, és minden kopogtatással, mintha levakarnánk egy réteg vakolatot, amit a sorozatos rögeszmék képeznek.
4. A szakmai életemben olyan helyre vagyok hivatalos ma este, ahova eddig nem hívtak 5-6 éve egyszer se. Csodák csodára halmozódnak.
Túlsúlyra kopogtatok és  oldódnak a múltbéli el nem engedett dolgaim.  Sok apró csoda is történik, naponta, észre veszem újabban, hisz el is várom. A minden megtörténhet helyett én változatlanul, a minden JÓ MEGTÖRTÉNIK, affirmációt használom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése