Keresés ebben a blogban

2014. március 21., péntek

Pénz Intenzív on-line EFT csoportItt a tavaszi napforduló - az ideális időpont arra, hogy teremtsünk itt a fizikai világban. Mi lenne, ha megteremtenénk végre az anyagi bőséget, gazdagságot? Èpp itt az ideje annak, hogy végre teljes életet éljünk, szabadon, korlátok és visszahúzó félelmek és blokkok nélkül.

Eltökélt szándékom, hogy március 26.-i kezdettel 21 napon keresztül naponta legalább 3 korlátozó hiedelmet oldok a pénzzel, bőséggel, anyagi függetlenséggel kapcsolatban. Ezúttal a leggyakoribb, és legtöbbünkre jellemző tévhitekből gyűjtőttem össze egy jókora csokorra valót, és ezeket a Kérd és fogadd el módszerrel nagyszerűen lehet oldani. Ha többen összejövünk, akkor az energiáink összeadódnak, tehát még hatékonyabban tudunk dolgozni. Gyere hát, dolgozzunk együtt, hogy mindannyian gazdagabbá válhassunk!

Csatlakozz a Pénz Intenzív Csoporthoz.

Ez az intenzív EFT/Kérd és fogadd el technikákkal dolgozó on-line csoport kimondottan a pénzzel kapcsolatos tévhitek oldását célozza meg. Hetente kétszer találkozunk majd, szerda és péntek délelőttönként, 10 órai kezdettel. Az órákat egy on-line konferenciateremben tartjuk. Az általam öszegyűjtött tévhiteket oldjuk a Kérd és fogadd el módszerrel, az esetleg feljövő emlékeken pedig klasszikus EFT-vel, vagy Mátriksz újraírása technikával dolgozunk. Két találkozó között minden nap legalább három további negatív hitet oldunk - ehhez a résztvevők megkapják majd a hangfelvételeket - tehát ehhez a munkához is meglesz a megfelelő segítség és támogatás. A leghasznosabb, ha minél több órán személyesen is részt tudsz venni, de mivel ez nyilvános tréning lesz (tehát a hangfelvételt bárki megveheti), akkor is bejelentkezhetsz a csoportba, ha nem tudsz minden órára jönni. A hangfelvételeket így is megkapod, és részesülsz az email/skype támogatásban is.

Az órákat szerda és péntek délelőttönként 10 órától tartjuk. Egy tele-óra időtartama kb. két óra
Dátumok: március 26., 28., április 2., 4., 9., 11., és 16.

Tanfolyam helye: on-line tréning, on-line konferencia terem

Technikai feltételek:
Szélessávú internet kapcsolat és a skype program

Ez a tréning tudatosan nagyon alacsony árfekvésü - remélem, hogy így azok is részt vehetnek, akiknek a leginkább szükségük van erre a munkára.

A teljes tréning ára: 4900 Ft.

Jelentkezés és további információ: eftagi@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése