Keresés ebben a blogban

2014. március 7., péntek

Szülessünk újra együtt – Mátriksz születés újraírása órák március 11.-től
Mint talán tudtok róla, februárban tartottam egy gyakorló Mátriksz újraírása tréninget. Rögtön az első órán felmerült a születési traumák témája, és mielőtt észrevettük volna, már javában fülig voltunk a Mátriksz születés újraírása technika megbeszélésében és gyakorlásában.

Így kissé elkanyarodtunk az eredeti témától, de annyira belelkesedtünk, hogy a három óra kevésnek bizonyult.

Így aztán – közkívánatra - indítok most egy új Mátriksz gyakorló csoportot, és ezúttal nyíltan felvállaljuk, hogy kimondottan csak a szülésekre és a születési traumákra összpontosítunk. Ehhez azt a különleges haladó EFT technikát alkalmazzuk majd, amelyet Sharon King fejlesztett ki, és tanít a személyes tréningeken, és az on-line tanfolyamain.

Sharon weblapján angolul itt találsz bővebb információt:


A március 11.-én kezdődő tréning kimondottan gyakorlati jellegű, tehát szülési, születési traumákat oldunk a Mátriksz születés újraírása technika segítségével. Három alkalommal találkozunk majd kedd délelőttönként, és oldunk, oldunk, és újraírunk…

A Mátriksz születés újraírása technika, és a mögötte meghúzódó teória és új kutatási eredmények lenyűgözőek – erről korábban tartottam egy kb. 2 órás bevezető előadást. Ennek az órának a hanganyagát a résztvevők megkapják, tehát az alapvető háttérinformáció a rendelkezésetekre áll majd.

Ennek a teleórának egy rövid részletét itt hallgathatjátok meg:


A teljes tréning ára: 6000 Ft

Az ár magába foglalja:

- a három (egyenként kb. 2 órás) EFT Mátriksz születés újraírása gyakorló teleórát. Ezeken az órákon részt vehetsz személyesen (on-line konferenciateremben, a skype program segitségével), vagy ha az időpontok nem megfelelőek számodra, akkor bejelentkezhetsz a tréningre, és az órák után megkapod a hanganyagot – tehát így is együtt tanulhatsz, gyógyulhatsz velünk, és ha végigkopogtatod velünk az órákat, akkor részesülsz a közvetett haszonból is.

+ egy kb. 2 órás “Bevezetés a Mátriksz születés újraírása technikába” című teleóra hanganyagát.

Ha most nem akarsz jönni a gyakorló órákra, akkor is megveheted csak a bevezető előadás hanganyagát. Ennek ára külön: 1000 Ft.

Dátumok:
március 11., 18., és 25. – mindig délelőtt 10:00 órától

Helye:
On-line konferenciaterem

Technikai feltételek:
Szélessávú internet kapcsolat és a skype program

Jelentkezés és további információ: eftagi@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése