Keresés ebben a blogban

2014. december 23., kedd

Karácsonyi kedvezmények


 
Közeleg a Karácsony, és az emberiség többsége erősen szenved a vásárlási láz nevezetű betegségben. Nos, lehet hogy a rendkívül zavaró és költséges tünetek enyhítésére kellene írnom egy kopogtató forgatókönyvet… De töredelmesen bavallom, hogy ehelyett az egyszerűbb, és (őszintén szólva) alantasabb megoldást választottam; még én is ráteszek egy lapáttal, hiszen egy csomó tréningem hanganyagát potom áron vásárra dobom. (A hanganyagok mind az internetről letölthető mp3-as fájl formában léteznek)

Gyere, válogass nyugodtan, és vedd meg, használd egészséggel az alábbi nagyszerű ÉFT tréningeket:

ÉFT proxy tréning -  tanuld meg, hogyan segíthetsz másokon ÉFT kopogtatással. Bővebb leírást a proxy kopogtatásról itt találsz a blogomon:És itt egy kis kóstoló – egy ingyenes proxy teleóra letöltőlinkje:


A proxy tréning 6 db egyenként kb. másfél órás teleórából áll. A részletes programleírást itt találjátok a blogomon:

Mivel ezt a tréninget többször is megtartottam nyilvános formátumban, két teljes sorozat anyagát tölthetitek le féláron. A teljes hanganyag ára most 9000 Ft helyett 4500 Ft. Ez a kedvezmény december 16.-tól január 16.-ig érvényes.

Bőség tréning 50%-os kedvezménnyel ugyanebben az időszakban.

Kilenc teleóra – mind arról szól, hogyan szabadulhatunk meg azoktól az érzelmektől, és korlátozó hiedelmektől, melyek akadályoznak abban, hogy a megérdemelt, régen várt bőség és gazdagság akadálytalanul beáramolhasson az életünkbe. Ízelítőként hallgasd meg ezt a teleórát:


Ezen a tréningen csak hagyományos ÉFT technikákat használtunk.

De persze, mint talán már észrevetted, időnként nem tudok ellenállni az izgalmas, új technikáknak, és használok más módszereket is az ÉFT órákon, kezeléseken. Az egyik kedvencem a “Kérd és fogadd el” módszer. Ez a technika szintén vadonatúj, és az energiarendszert gyógyítja, akárcsak az ÉFT. A módszer egyik alkotója Sandi Radomski – nagyszerű ÉFT terapeuta. A “Kérd és fogadd el” technika nem feltétlenül rezonál mindenkivel, tehát mindenképpen hallgasd meg az ingyenes mintaórát, mielőtt megrendelnéd a kedvezményes hanganyagot.

Pénzintenzív első óra:


A “Kérd és fogadd el” csomag két tréninget tartalmaz:
1.  A “Kérd és fogadd el” előadássorozat két teleórából, plusz két mintakopogtatásból áll. Az órákon a módszer kialakulásáról, a mögötte meghúzódó teóriáról, és magáról a technikáról beszélek, és persze van némi gyakorlás is. Bónuszként egy stresszoldó, és egy pénzbevonzó hanganyag is tartozik ide.
2.  Mivel én nagyon szeretem ezt a módszert, és úgy érzékelem, hogy főleg tévhitek oldására egész különlegesen jól használható, tartottam egy 21 napos pénzbevonzó tréninget, ahol csak ezt a technikát alkalmaztuk. Elsősorban pénzzel kapcsolatos korlátozó hiedelmeket oldottunk, és új, pozitív hiteket ültettünk be nagyon lelkesen és sok sikerrel.

A teljes csomag (a két tréning: összesen 24 hangfájl) most 12000 Ft helyett 6000 Ft-ért megvásárolható. Ez a lehetőség is január 16.-ig érvényes.

És végül……

Nagyszerű lehetőség az ÉFT mélyebb és alaposabb elsajátítására:
Ha december 16. és január 16. között megvásárolod az ÉFT 1. szintű tréningem hanganyagát (kb. 16 óra hanganyag plusz pdf fájl), akkor egy 60 perces ingyenes egyéni kezelést, és 3 hónapos email támogatást kapsz ajándékba. Az egyéni kezelést szintén 3 hónapig, tehát 2015. március 30.-ig veheted igénybe. A tréning ára: 12000 Ft

Itt olvashatsz róla bővebben:


És, hogy a Karácsony tényleg felhőtlen legyen…

Két régebbi karácsonyi kopogtató találkozó hanganyaga letölthető innen:Ha további információra lenne szükséged, írj nyugodtan az eftagi@gmail.com címre.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Nagyon Boldog, Élményekben, és Anyagiakban is Gazdag Új Évet kívánok Neked, és az egész családodnak!

Üdv,
Agi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése