Keresés ebben a blogban

2015. január 19., hétfő

Alternatív angol kurzus EFTAgival
Ha van alternatív gyógyulás, miért ne lehetne alternatív nyelvtanulás? Ha lehet szelíd, természetes gyógymódokkal gyógyulni, akkor bizonyára lehet tanulni is szenvedésmentesen. Ezt óhajtjuk bebizonyítani a gyakorlatban a most hamarosan kezdődő, szelíd tanulási módszerekkel hatékonyan tanító, új, alternatív angol tanfolyammal. (Azt hiszem az összes csodaszót használtam, amelyeket Joe Vitale tanít nekünk a Hipnotikus szóhasználat (Hypnotic writing) című könyvében.) Ne is tagadd, hogy ellenállhatatlan erő vonz, hogy igent mondj erre a kurzusra. Várunk tehát január 28.-i kezdettel – szerda délutanonként 13:00 órától. (Ez volt itt a reklám helye)

De a tréfát félretéve, itt vannak a komoly, megbízható adatok:

Szint: újrakezdő
Nem árt némi alaptudás, ám ha sohasem tanultál hivatalosan angolul, de valami kis nyelvtudást magadra szedtél a TV-ből, internetről, újságokból, akkor gyere nyugodtan. Szívesen átküldöm a felmérőtesztet – irj az eftagi@gmail.com címre.

Időpont, időtartam:
Eddig egy csoport jött össze, de ha van még elegendő érdeklődő, szivesen beindítok még egy csoportot. Kiscsoportos (4-5 fő) foglalkozásokat tartok on-line (skype-on keresztül) hetente egyszer, kb. 1,5 óra hosszat.
Időpont (eddigi csoport): minden szerdán 13:00 órától

Ez a tréning 20 találkozót foglal magába – tehát január végétől kb. június végéig tart.

Az órákon, és két foglalkozás között - az egyéni tanulás során - a következő módszereket alkalmazzuk majd a hagyományos nyelvtanulási módszerek mellett:
EFT – elsősorban korlátozó hiedelmek oldására és programozásra
Fotóolvasás – tananyag mélyebb szintű bevitele
Hypnózis – tananyag mélyebb szintű bevitele, pozitív programozás

A teljes tréning ára személyenként: 20000 Ft (részletfizetés lehetséges)

További információ és jelentkezés az eftagi@gmail.com címen.


2 megjegyzés:

 1. Kedves Ági!

  Található valahol visszajelzés a nyelvtanfolyam sikerességéről?

  Üdvözlettel

  Ildikó

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Ildiko!
   Egylore csak az én, és a gyerekeim sikereirol tudok beszamolni - akiket eddig tanitottam ezzel a modszerrel, még nem adtak irott visszajelzést. De ami késik - remélhetoleg - nem mulik!

   Udv,
   Agi

   Törlés