Keresés ebben a blogban

2015. január 14., szerda

EFT tanfolyamok – mi a szíved vágya? Beszéljük meg január 18.-án, délelőtt 10-tőlBeszéljük meg együtt, hogy a legjobb, mindenki számára a legmegfelelőbb csoportfoglalkozások jöjjenek létre!

EFT megbeszélés január 18.-án, délelőtt 10-től

Az eddigi visszajelzések szerint februártól három-négy EFT tréning körvonalai kezdenek kibontakozni. Ezeket a tréningeket, és későbbi kezdéssel más lehetőségeket is szeretnék megbeszélni Veled most vasárnap délelőtt 10 órától – ha ráérsz, és érdekelnek ezek a témák. Ès persze, nyitott vagyok más témákra is. Ha van valami ötleted, és másokat is tűzbe tudsz hozni, akkor szívesen tervezek hosszabb távra…..

Tehát, a most vasárnap terítékre kerülő témák:

1) Feltétel nélküli szeretet tanulócsoport

Marci Shimoff: Love for No Reason (Feltétel nélküli szeretet, avagy szeress akkor is, ha semmi ok sincs rá) könyv tanulmányozása csoportban. A leírt módszerek, technikák gyakorlati, kitartó alkalmazása EFT segítségével, és ha lankad a kedv, akkor EFT –vel való megtámogatása. Bár ez a könyv magyarul még nem jelent meg, a csoportban magyarul vitatjuk meg az elveket, és a módszereket (ami fontos, azt Kati segítségével lefordítom magyarra.) Valószinuleg 6, vagy 7 alkalommal találkozunk. Az órák időpontját, az árat, és bármi egyéb felmerülő kérdést megbeszélünk vasárnap.

2) Voice-dialogue (Drs Hal and Sidra Stone módszere): EFT párbeszéd belső részeinkkel. Ez egy teljesen új EFT hibrid, amit együtt kísérletezünk majd ki. Èn eredetileg a belső kritikussal, a belső gyermekkel..stb. akartam “beszélgetni”, de jött olyan javaslat is, hogy beszélgessünk a testünkkel, egyes testrészeinkkel – megint csak várom az ötleteket, hozzászólásokat.

3) Kapcsolatok bevonzása, javítása és békés lezárása EFT-vel. Ebben a témakörben többen jeleztétek, hogy lenne min dolgozni – ha elhatároztad magad, hogy itt az ideje, hogy……..akkor gyere, megbeszéljük hogyan!


Ès ami biztos, hogy tűzbe hoz:

4) Alternatív angol! – 4-5 fős újrakezdő angol csoportot indítok februártól. A hagyományos nyelvtanítási módszereket EFT-vel, és egyéb alternatív módszerekkel ötvözzük a lazább, élvezetesebb és hatékonyabb tanulási folyamat elősegítéséért. Ha érdekel, jelezz vissza, és átküldöm emailben a felmérőtesztet.

Engem, személy szerint jelenleg a további módszerek, témák foglalkoztatnak még, és elegendő anyagot összegyűjtöttem ahhoz, hogy létrehozzak egy-egy nagyszerű EFT tréninget ezeken a területeken - Ha a lelkesedés lángja elég embert megérint ahhoz, hogy egy kis csoport összejöjjön.


Sejtszintű oldások – problémák, érzések, anyagok sejti szintű oldása Stacey Vornbrock után szabadon

Álomfejtés EFT –vel – álom inkubálás, álmok felidézése, álmok oldása, álmok megváltoztatása EFT-vel


Tanulócsoportok/ Study Groups :

Van néhány könyv, melyeket szívesen feldolgoznék csoportban; akár magyarul, akár angolul (ez esetben az alternatív angol tanítási módszert alkalmazva), és EFT-vel támogatnám meg a könyvben kifejtett elvek, módszerek életünkbe való beépítését, és rendszeres használatát:
Ezek a könyvek a következők:

Gregg Braden - Awakening the power of a modern God (Hogy ébresztheted fel egy modern Isten hatalmát?)

Marci Shimoff - Happy for no Reason (Ok nélkül boldog)

esetleg Napoleon Hill - Gondolkozz és gazdagodj

Ha bármelyik terv megérintett és visszhangot keltett Benned, akkor írj az eftagi@gmail címre, jelentkezz be a vasárnapi megbeszélésre, ird meg a kérdéseidet, javaslataidat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése