Keresés ebben a blogban

2015. október 8., csütörtök

EFT 3. szint: mentor csoport
Minden kezdet nehéz! És amikor beugrunk a mély vízbe, és az első kliens bekopog, hogy a mi segítségünkkel oldja meg az élet problémáit, akkor bizony valamennyien a torkunkban érezzük dobogni a szívünket, és elrémít a saját vakmerőségünk; hogy egy másik emberi lény lelki nyugalmát merjük érinteni, és kockáztatni! Óriási felelősség ez, és bizony senki sem tévedhetetlen. Nagyon fontos hát, hogy legyen valamilyen támogató, segítő közösség, ahol őszintén megoszthatjuk kételyeinket, feltehetjük a kérdéseinket, és útmutatást, szakszerű segítséget kaphatunk a nehezebb ügyek kezelésére.

Az EFT 3. szintű mentor csoport ilyen közösséget teremt számotokra! És a továbbfejlődést is szolgálja majd, hiszen rengeteg új adat, új módszer, új technika is bemutatásra kerül.

Azokat várom a csoportba:

1) akik már elvégeztétek az EFT 1. , és az EFT 2. szintű tréningeket, és már aktívan elkezdtetek kliensekkel dolgozni,

2) vagy most töltitek a gyakorló hónapokat: tehát ismerősökkel, barátokkal dolgoztok együtt, de hivatalosan  még nem fogadtok klienseket.

A mentor csoportnak az a fő célja, hogy együtt gyakoroljunk, és fejlődjünk. Biztonságos, zárt csoportban az éppen felmerülő, aktív problémákat vitatjuk meg, és együtt oldjuk a blokkokat, keressük meg a legmagasabb megoldást. Az oldásoknál valamennyien magunkra vesszük mind a terapeuta, mind a kliens szerepet, és természetesen mindig adunk visszajelzést – tehát valamennyien tanulunk és fejlődünk ezáltal.

A csoportmunka nagy részét tehát ez a gyakorlati együttmüködés, együtt tanulás, együtt fejlődés teszi ki – DE minden találkozó első részét arra szánom, hogy fontos új információt, haladó technikákat, és új, még hatékonyabb eszközöket (EFT és egyéb) mutassak be, és ezeket együtt tanuljuk és gyakoroljuk. A pontos programon most dolgozom – ha szeretnél bekapcsolódni a csoport munkájába, írj egy emailt az eftagi@gmail.com címre, és szívesen átküldöm az eddigi részletes témajavaslatokat, és persze örömmel fogadok ötleteket, javaslatokat Tőletek is.

A csoportfoglalkozásokat most októberben szeretném beindítani, és az egész (iskola)évben – tehát június végéig rendszeresen, havonta egyszer találkoznánk.

Ez a tréning zárt csoportban, on-line formátumban (skype) zajlik. Az órákról – ha valamennyien beleegyeztek, készítek hangfelvételt, de azt csak a csoport tagjai kapják meg. Ha esetleg annyira érzékeny témán dolgozunk, hogy nem akartok róla nyomot, akkor leállítom a hangfelvételt. Az a cél, hogy biztonságos, támogató légkört teremtsünk, ahol egy-egy probléma minden aspektusát meg tudjuk beszélni.

A következő forma jött fel bennem, mint járható út – de a pontos formát és időpontokat megvitathatjuk, és módosíthatunk rajtuk.

Havonta egyszer, szombat (esetleg ha jobb a vasárnap, nekem az is jó) délelőtt jövünk össze: skype-on keresztül a megbeszélt délelőttön két órát tartunk. Az első órán beszámolót, ismertetőt tartok valamilyen fontos témában, ezután rövid szünet, majd a második órán vagy gyakorlunk, vagy tovább tárgyaljuk a témánkat, ha ez a legjobb feldolgozási forma. Ha szükséges, a résztvevők negatív érzéseit, blokkjait oldjuk a felvetett témával kapcsolatban.

Az első foglalkozás október 31.-én – szombat délelőtt 9:30-tól

1.  óra 9:30-tól 11:00-ig – 10 tipp EFT tanácsadóknak: Milyen alapelveket, szempontokat fontos követni a munkánk során?
2.  óra 11:15-től 13:00-ig – gyakorlati megbeszélés, eddigi tapasztalatok megbeszélése, esetleges negatív emlékek, élmények oldása


További témajavaslatok (vázlat):
A gyógyító védelme – hogyan védekezzünk negatív energiákkal szemben, földelés, idegen energiák elengedése  stb.

A kliens védelme – ideális kliens, specializáció, információ megosztása, ráhangolódás a kliensre, intuíció...stb.

EFT és más gyógyító mószerek- NLP, Hipnózis stb.

Trauma: Minden, amit mindig is szerettél volna tudni a traumákról.

Hogyan dolgozzunk egyes részekkel
Belső kritikus,
Belső gyermek
stb.

Mit tehetünk a nehéz esetekkel?

Minden, ami pozitív JJJ

A teljes tréning ára: 30000 Ft (részletfizetés lehetséges)

Ez tartalmazza a 9 alkalmat – egyenként kb. 3 óra tréning
Plusz 9 hónap email támogatás
Plusz – hangfelvételek az órákról: az új témákról mindig készítek hangfelvételt, az oldásokról csak akkor, ha a résztvevők kérik.

További információ és jelentkezés: eftagi@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése