Keresés ebben a blogban

2016. február 1., hétfő

Felkészülés az EFT 2. szintű tréningre


                      
Pár napja fejeztük be a legutóbbi csoportos EFT 1. szintű tréninget, és a csoportból többen jeleztétek, hogy szeretnétek jönni az EFT 2. szintre is.

Az elmúlt néhány hónapban többen megvásároltátok az EFT 1. szint hanganyagát, és Tőletek is kaptam visszajelzést, hogy érdekelne Benneteket a továbblépés

Igy megvan Bennem a remény, hogy amikor márciusban meghirdetem a következő on-line EFT 2. szintű tréninget, bőven lesz jelentkező, és könnyedén össze tudunk hozni egy erős, lelkes csoportot.

Ehhez azonban még sokat tanulni, és gyakorolni.

Ebben szeretnék némi segítséget adni itt, és az elkövetkező blogbejegyzésekben, hirlevelekben.

Tehát, ahogy az órákon többször is kihangsúlyoztam: mielőtt belevágnánk az EFT 2. szintű tréningbe, fontos, hogy sokat gyakoroljatok!

Elsősorban naponta gyakoroljátok az összes megtanult EFT változatokat:
     tehát a teljes alapreceptet,
     a rövid változatot,
     a teljes rövid változatot,
     valamint a választás módszert,
     és a könnytelen trauma technikát/kisfilm technikát

Ezek a legfontosabb alap technikák, és ezeket álmodból felkeltve is tudnod kell mielőtt elkezded az EFT 2.-t.

A proxy kopogtatás, SET (folyamatos kopogtatás) sokat segíthet, és fontos eszköz lehet a szerszámdobozban, de az EFT 2. szinten ezeket a technikákat külön nem vesszük - tehát ezeket mindenki a saját ütemében gyakorolhatja.

A gyakorláshoz, és az EFT rutin megerősítéséhez sokat segíthet a Belső Béke tréning: ezen a tréningen emlékeket oldunk a könnytelen trauma technika segitségével; gyakoroljuk hát a technikát, és a csoport tagjai két találkozó között is naponta oldanak legalább egy emléket egyedül: van egy kis nyomás mindenkin, hogy napi rendszerességgel gyakoroljunk és oldjunk. A csoportba érdemes azokat az emlékeket hozni, amelyekkel egyedül nem szívesen foglalkozunk. Egy találkozó alkalmával előreláthatólag 2 emléket tudunk teljesen feloldani, tehát két személyre kerülne sor egy-egy alkalommal.

Az eddigi visszajelzések alapján a következő dátumok tűnnek megfelelőnek.

1&2 óra február 7. -én vasárnap de. 9:30-tól 11:30-ig és 13:00-15:00-ig

3&4 óra február 14. - én vasárnap de. 9:30-tól 11:30-ig és 13:00-15:00-ig

5&6 óra február 21. - én  vasárnap de. 9:30-tól 11:30-ig és 13:00-15:00-ig

Ez zárt csoport lesz, tehát a hangfelvételeket csak a csoport tagjai kapjak meg.

A teljes tréning ára: 12000 Ft. (részletfizetés lehetséges)

Ha nincs lehetőséged most arra, hogy ehhez a csoporthoz csatlakozz, akkor is feltétlenül használd fel az időt arra, hogy intenzíven gyakorold az összes fent említett technikákat, és kitartóan kövesd a Belső Béke eljárást. A részletes leírást itt találod a blogomon:


Sokat segíthet, ha keresel valakit, akivel együtt tanulhatsz gyakorolhatsz. Vedd fel a kapcsolatot más EFT 1. szintet végzett EFTs-ekkel, vagy keresd meg az ismerőseid, barátaid között, hogy ki lenne nyitott erre a tudásra, és tanuljatok, gyakoroljatok együtt. Nagyon fontos egy rendszeres EFT cserepartner, aki mindig kéznél van, ha egy rázósabb emlék feljött, vagy ha szükségünk van egy kis barátságos buzdításra.

Ha még nem vetted meg az “1001 Tipp, ötlet és tanács az EFT hasznalatához” című elektronikus könyvemet - akkor érdemes beszerezni ezt a nagyszerű forrásanyagot - sokat lehet belőle tanulni. A weblapomon a letöltés linkben találtok egy rövid mintát, amit le lehet tölteni és meg lehet nézni, hogy milyen EFT módszerekről és témákról írok részletesen a könyvben.

A “Mágikus Formula” című könyvemet inkább csak azoknak ajánlom, akik nehezen találják meg a megfelelő szavakat a kopogtatáshoz.

Az elkövetkező hetekben itt a blogomon részletekben felteszek majd néhány Gary Craig cikk fordítást (Tananyag címszó alatt) – ezek a cikkek szintén segítenek majd abban, hogy elmélyíthesd a tudásodat. Tehát nézz be időnként a blogomra, vagy iratkozz fel a hirlevelemre, hogy automatikusan megérkezzenek a cikkek a levélfiókodba.

A megfelelő gyakorló időszak után készen álltok az EFT 2. szintű tréningre. Ez a tréning rendkívül interaktív; elsősorban gyakorlásból és visszajelzésből áll. Tehát mindenki szerepel mint terapeuta, és mint kliens is - valamint mint mentor - hiszen valamennyien adunk visszajelzést az ülést vezető "terapeuta" kezelését illetően.

Az első órákon még én adok információt arra vonatkozóan, hogy  hogyan tárjuk fel a mélyebb mintákat, korlátozó hiteket. Milyen módokon, mikor, mit oldjunk...stb. - majd Ti veszitek át az irányítást, és a tanultakat a gyakorlatban használjátok egymás kezelésére.

Az EFT 2. szint részletes tematikája fent van a blogomon - itt találjátok:


Kérlek Benneteket, hogy jelezzétek minél előbb, ha szeretnétek jönni akár az egyik, akár a másik tréningre (vagy mindkettőre), és a legjobb időpontokat is jelöljétek meg.

Ha további kérdés, javaslat merül fel, szívesen válaszolok akár emailben, akár skype-on keresztül.

Email: eftagi@gmail.com 
Skype: eftagi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése