Keresés ebben a blogban

2017. március 2., csütörtök

21 napos Online Skype-os EFT önismeret fejlesztő gyakorlatsor

 
     
       Louise L. Hay tükörmegerősítések alapján

              
     Március 6-tól Április 3-ig Minden hétköznap
                     Skype-on reggel 8 órától
                 !!!!! Az első három napon való részvétel,
                                 Március 6-7-8 ingyenes!!!!!


              


 21 napon keresztül együtt végezzük el Skype-on minden nap Louise L. Hay változatos tükörmegerősítéseit és a hozzájuk tartozó meditációkat. Ezek a feladatok nagyon jó önismereti gyakorlatok és fejlődési lehetőséget adnak mindenki számára, bárhol is tart az önismeret és a tudatosság felé haladva. 

Minden reggel 8-kor találkozunk, és egymást támogatva elkezdjük a napi megerősítéseket ismételgetni tükör előtt - az esetleg felbukkanó negatív érzéseket EFT-vel oldjuk az órán. A csoport tagjai 
felelősséggel tartoznak egymásnak azért, hogy a gyakorlatokat napi szinten többször is elvégzik, a tapasztalataikat figyelemmel kísérik, és saját belátásuk szerint ezekről az órákon be is számolnak – ez a kölcsönös felelősség és támogatás fontos része a programnak, és nagymértékben elősegíti a kitartó gyakorlást, és ezáltal a gyökeres átalakulást és végső sikert! 

Ha személyesen nem tudsz részt venni az órákon, de szeretnél részt venni a programban, akkor jelentkezhetsz “csendestársként”. Ez azt jelenti, hogy az órák után megkapod a hangfelvételeket, és emailben segítünk a felmerült kérdések, problémák kezelésében – de csak akkor jelentkezz “csendestársnak”, ha eltökélt szándékod, hogy velünk együtt (esetleg néhány óra, vagy egy nap) késéssel kitartóan elvégzed a gyakorlatokat!

Részvételi díj: 7.000 Ft

Érdeklődni, jelentkezni: eftagi@gmail.comAz első három ingyenes napra is szükséges előre bejelentkezni email-en!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése