Keresés ebben a blogban

2017. június 13., kedd

Hiteim magamról – Tudatos teremtésKözeleg a nyár és a szabadságok ideje – több időd lesz talán arra is, hogy a elővedd a régi vágynaplódat, és azokat a célokat, melyeket talán még nem sikerült elérni, újra a lista elejére írd fel, és az összpontosított szándék és hatékony EFT kopogtatás segítségével most könnyedén létrehozhasd a vágyott valóságot. Ebben segít ez a nagyszerű EFT hanganyag, amit most – június 30.-ig - a nagy nyári hanganyagvásár keretében 50%-os kedvezménnyel, vagyis féláron vásárolhatsz meg.

Hiteim magamról - négy db egyenként kb. 1,5 órás csoportos teleóra hanganyaga internetről letölthető mp3-as formátumban

A tréning célja az volt, hogy biztonságos csoportban feltárjunk és feloldjunk néhányat azok közül a negatív hitek közül, melyek blokkolják a fejlődésünket, megakadályozzák azt, hogy elérjük céljainkat, és még az általános életérzésünket is negatívan befolyásolhatják! A tréning alatt megtanultuk, hogy hogyan találhatunk rá ezekre a hitekre, és milyen módszerekkel oldhatjuk fel őket – és természetesen a helyükre valami pozitivabb, életünket jobban segítő hitet is beépítettünk!

A teljes hanganyag ára: 5300 Ft (helyett most mindössze) 2650 Ft

Megrendelés: eftagi@gmail.com

1 megjegyzés:

 1. Szervusz Àgi!
  Olàh Gabriella vagyok.4 éve Németorszàgban élek. Ez év februárnan kiderült, hogy Pajzsmirigy túlműködésem van
  Szedem a gyógyszert, amit az orvos gelírt, de eddig nem magyon változott az értékem,bár jobban érzem magam.Nem akarok nelwnyugodni, hogy ninca más megoldás.Szeretném, ha leírnád nekwm a véleményed, vajon az EFT- bel javíthatnék az állapotomon!olvastam az online tandoöyami lejetőségről, vajon az is elég hatékony lwjet számomra?
  kérlek ír nwkwm a követkwző e- mail címre: olahgabriella9@gmai.com
  Várom válaszod
  üdvözlettel
  Gabi

  VálaszTörlés