Keresés ebben a blogban

2017. június 13., kedd

Hiteim a pénzről – Tudatos teremtés

Közeleg a nyár és a szabadságok ideje – több időd lesz talán arra is, hogy a elővedd a régi vágynaplódat, és azokat a célokat, melyeket talán még nem sikerült elérni, újra a lista elejére írd fel, és az összpontosított szándék és hatékony EFT kopogtatás segítségével most könnyedén létrehozhasd a vágyott valóságot. Ebben segít ez a nagyszerű EFT hanganyag, amit most – június 30.-ig - a nagy nyári hanganyagvásár keretében 50%-os kedvezménnyel, vagyis féláron vásárolhatsz meg.

Hiteim a pénzről tréning hanganyaga: most csak 3100 Ft

Ezen a tréningen kimondottan pénzzel, bőséggel kapcsolatos tévhiteket oldottunk a teleórák folyamán. Abból a feltételezésből indultunk ki, hogy a körülöttünk lévő fizikai világ belső programjaink, hiteink kivetülése – tehát ha belső hiteinket meg tudjuk változtatni, akkor a külvilág is szükségszerűen, ennek megfelelően fog változni.

1. óra: A (tév) hit, amit oldottunk:  “Nincs elég pénz”

2. óra A (tév)hit, amit oldottunk: “A pénzért keményen meg kell dolgozni.”  vagy “Könnyen jött, könnyen megy.”

3. óra: A (tév)hit, amit oldottunk: “Csak mások szenvedése/kizsákmányolása/ kiszipolyozása által lehet sok pénzhez jutni” vagy “Minden gazdag ember aljas, becstelen, önző, törtető..stb. és szegény emberek szenvedése árán jutott a pénzéhez.”

4. óra: A (tév)hit, amit oldottunk: “A pénz mocskos, undorító dolog, és megrontja az embereket.” vagy “A becsületes, tiszta, lelkileg fejlett, spirituális emberek mind szegények.” vagy “Aki a lelkiekkel törődik, annak nem illik pénzre gondolni, pénzre vágyni.”

5. óra: A (tév)hit, amit oldottunk: “Èn nem tudok a pénzzel bánni.” vagy “Èn nem vagyok elég okos, tanult, ügyes..stb. ahhoz, hogy sok pénzt tudjak keresni/találni/bevonzani az életembe.”

5 db egyenként  kb. 1,5 órás teleóra hanganyaga: 6200 Ft (helyett most csak) 3100 Ft

Megrendelés: eftagi@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése