Keresés ebben a blogban

2017. június 13., kedd

*Mesterhitek Oldása EFT-velKözeleg a nyár és a szabadságok ideje – több időd lesz talán arra is, hogy a elővedd a régi vágynaplódat, és azokat a célokat, melyeket talán még nem sikerült elérni, újra a lista elejére írd fel, és az összpontosított szándék és hatékony EFT kopogtatás segítségével most könnyedén létrehozhasd a vágyott valóságot. Ebben segít ez a nagyszerű EFT hanganyag, amit most – június 30.-ig - a nagy nyári hanganyagvásár keretében 50%-os kedvezménnyel, vagyis féláron vásárolhatsz meg.

A Mesterhitek Oldása EFT-vel hanganyag olyan csoportos kopogtató teleórákat tartalmaz, melyek a leggyakoribb és legmélyebb korlátozó hiedelmeinket tárja fel és oldja -  elsősorban a bőség témakörben.

*Mesterhitek = az alap-program, amire minden más épül. A tudatalatti mélyén rejtve ott lapulnak, és éjjel-nappal működve megalkotják a minket körülvevő világot......

A legáltalánosabb negatív mester hitek közül néhányat együtt oldottunk a tréning során! Ha a mélyebb, és általánosabb hiteket oldjuk, akkor az erre épülő személyesebb, esetleg csak rád jellemző hitet már sokkal könnyebb oldani – annál is inkább, mert a négy tele-óra alatt alaposan begyakoroltuk azt, hogy EFT-vel hogyan tudod oldani a korlátozó hiedelmeket.

Az órákon csak és kizárólag mély tévhitek oldásával foglalkoztunk, hasznos tehát, ha már van némi háttér tudásod a Vonzás Törvénye és a Tudatos Teremtés témakörökben. Ha ez még nincs meg, érdemes megvásárolnod az EFT Bőség tréningemet, és/vagy olvasd el valamelyiket az alábbi nagyszerű könyvekből:

Dr. Bruce Lipton: Tudat, a belső teremtő (A sejtek mágiája)
Gregg Braden – Tudatos teremtés: az imádság és a próféciák új értelmezése az ősi Èzsaiás-tekercs alapján
Gegg Braden – A teremtő kódja

A kb. 8 órás hanganyag ára: 5300 Ft (helyett most mindössze) 2650 Ft

Megrendelés: eftagi@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése